Arkadaşlar asus n61vn model bilgisayarıma format attım ve win 7 pro yükledim. Formattan önce harici diskime yedekleme yaptım yani bir sorun yoktu. Fakat formattan sonra mouse ve klavye hariç hiç bir usb yi görmedi. Aslında görüyor; disk yöneticisinden bilgisayarın tanıdığı anlaşılıyor ama "bilgisayarım"da çıkmıyor. googleda arattım ve bu konuda sıkıntı yaşayan bir sürü insan varmış. Onların çözüme ulaştıkları yolları denedim fakat işe yaramadı hiç biri.. aygıt yöneticisinde portable aygıtlarda " WPD FileSystem Volume Driver"da sarı ünlem var. depolama birimindeki çıkan usb aygıtımada buna da uninstall deyip kendi kendine yeniden yüklemesi işe yaramıyor. Driver cdsini zaten yüklemiştim eksik driver da yok. Asusun sitesindeki driver bölümündekileri nerdeyse hepsini yeniden yükledim ama hala işe yaramıyor. Harf atama yaptıgım zaman 1-2 saniyelik gösteriyor fakat yine kayboluyor. Yani temel sorun harf atayamam aslında. 3. aprti bi yazılımla da harf atamayı denedim o da aynısnı yapıyor. 1-2 saniyelik gösteriyor sonra " bilgisayarım"dan yine kayboluyor.. Gerçekten çok önemli yedeklediğim şeyleri de geri yükleyemiyorum tabi..
not: Başka bilgisayarda harici diskide Usb flash belleğide çalışıyor. Hatta kendi disk yöneticimde Flash Belleği biçimlendirebiliyorum. Şimdiden teşekkürler