Şimdi Ara

usb bellek virüsü+dosya kaybı;sürekli bağlanma ve sistemden çıkma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün usb belleğime virüs girdi ve bir antivirüs programı otomatik olarak temizleyince bazı dosyalarımı göremez ve erişemez oldum. Ayrıca bellek usb portuna takılıyken sürekli şekilde kendini sisteme tanıtıyor ve sistemden çıkıyor; yani sürücü bilgisayarımda bir görünüyor bir kayboluyor. Çeşitli dosya geri getirme programlarını denedim ancak sonuç alamadım. Virtual lab 6.0.14 ile tarattığımda da dosyaları buldu fakat programın kodu olmadığı için kaydedemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.

Selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOREMORSE -- 18 Aralık 2011; 15:28:32 >

• Klasörler gizlenmiş olabilir. Klasör arama seçenekleri-görünüm kısmından gizli dosya ve klasörleri göstere tik koyun. Onun altında bulunan Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğindeki tiki kaldırın. Bu dosyalarınızı göründükten sonra attrib komutunu deneyin. Bir öneri belki sonuç alabilirsiniz.
  • Usb security programını yüklersen sorunun çözülebilir,eğer virüs bulursa usb de siliyor , sorununuzun çözümünde yardımcı olabilir.
  • @nefarkeder23,

Zaten dosya ayarları o şekilde ancak güvenli modda bile belleğin içini gezemiyorum hemen atıyor sistemden kendini.
  • @syberblack,

usb disk security kurdum fakat usb'yi taramaya başlar başlamaz usb bellek enerjisini kesiyor ve tarama tamamlanamıyor haliyle ve yazma gecikmesi hatası - "write delay failure" hatası veriyor windows.
  • usb belleğin kendini sistemden düşürmesini nasıl engelleyebilirim??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.