Şimdi Ara

usb bellekte kopyalama sorunu!! yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim bir sorum var işim gereği 3 bilgisayarda çalışmaktayım.bu bilgisayarlar arasında sürekli bir veri taşıma olayım var. son günlerde bir problemle karşılaştım. kullandığım işletim sistemleri aynı win7 64 bit.hepsine aynı cd den kopyaladım.kullandığım flasta sorun yok diğer pclerde çalışıyor ama evdeki bilgisayarımda sorun çıkartıyor.velhasıl başka usb lerde yapıyor bunu. bi kaç tane klasör kopyaladığım zaman bunların boyutları genelde 1 Gb üstü oluyor. bir süre kopyalayıp duruyor.daha sonra iptal bile edmiyorum pc yi resetlemem gerekiyor.sadece o bilgisayarda yapıyor bu sorunu.başka bir win7 32-64 yükledim olmadı tam 4 kere formatladım. bios pilini çıkardım bekledim tekrar taktım yok nafile naparsam yapayım.bilgisayara flastan dosya kopyalayamıyorum.bi yerde takılıp kalıyor. fat 32 / ntfs / ext2 formatlarıyla biçimlendirip denetim yok yine sorunu çözemedim. işin içinden çıkamıyorum bana yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim

• başka usb leri takıp denedin mi onlarda da aynı sorunu yapıyor mu?
  • evet hepsinde aynı sorun başka bilgisayarda hiç bir sorun çıkarmayan usbler aynı şeyi yapıyorlar.birçok usb denedim
  • sizdede bendekı sorun var başka her bilgisayarda çalışan usb bellek benım pc'de ya takılıyo kopyalama yaparken yada kb'larla kopyalıyo-bazende adres bulunamadı felan dıyo galiba sızınde benım gıbı harıcı usb coklayıcı kullanmanız lazım onda az yapıyo bu kıtlenme yada dosya kopyalamamayı
  • sorun kesinlikle flash diskten kaynaklanmıyo onu biliyorum.ama bu soruna neyin neden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. anakart gibi geliyo bana ama emin olmadığım için yeni bir tane almakta mantıklı gelmiyor. usb çoklayıcı yı denerim bu akşam işin ucu aynı yere varıyo gibi geliyo olsada :D
  • anakartının markadası modeli yazarmısın bide anakartının yanında verdıklerı chipset sürücülerini kurdunuzmu bilgisayara
  • "ecs A740GM-M " GÜNCEL SÜRÜCÜLERİNİ KURDUM hatta müşteri hizmetlerine mail atıp onlardan aldım güncel sürücüleri ki bugüne kadar böyle birşey yoktu aynı driver ı kullanıyordum yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.tenten -- 24 Eylül 2011; 17:55:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arka taraftaki usbleri kullanmaya özen gösterin.Alternatif olarak başka işletim sistemi kurun xp mesela aynı sorun olacak mı ?
    Eğer xp kurulumunda sorun çıkarsa ramleriniz de problem vardır sorun bundan kaynaklıda olabilir
  • faklı işletim sistemleri denedim 4 defa formatladım xp denemedim ama farklı 7 cd leri denedim türkçe, 32 bit ,ingilizce ,home ,ultimate fakat aynı. arka taraftaki usbleri kullanmamak için kasayı değiştirmiştim ben üzerinde usb çıkışı olan kasa almıştım. ama söylediğinizi deneyeceğim.çözebilirsem yazacam buraya internette de bu sorunla alakalı birşey bulamadım.
  • sorun çözülemedi
  • Bütün küçük büyük dosyalarda mı bu sorunu yaşıyorunuz. Flasha kopyalarken de sorun var mı?

Size önerim kullandığınız virüs programını bilgisayarınızdan kaldırın.(devre dışı bırakmak sorunu çözmez) Kaldırıp bir de o şekilde deneme yapınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.