Arkadaşlar ben ailemle oyun oynamayı sevıyorum. Bunun için laptopa 4 tane kol bağlayıp oyun oynamak ıstıyoruz ama 3 tane usb gırısım var. Her seferınde bır kışı dışarıda kalıo. Usb çoklayıcı diye bir şey duydum. Bu konu hakkında en ufak bı bılgım yok yardımcı olabılırmısınız hangı urun daha ıyıdır bazılar gecıkme sorununda falan bahsetmıs ama ben bu coklayıcılara kolda başka bısı baglamıcam. Bilgisi olan varsa yardımcı olabılırımı??? Bana bir tavsiye verebilirmi bimeksten vatan teknosadan falan atarsanız hemen alıcam...
merhabalar, ben de işim dolayısıyla 10 tane falan usb girişine ihtiyaç duyuyorum. Dediğiniz gibi direk tek usbye bağlanıp çoklama yaparsanız bir süre sonra güç yetersizliğinden veri kaybı ya da gecikmesi yaşamaya başlarsınız.
linkteki ürünü alıp 10 porta yüklenseniz bile bir gram data kaybı yaşamadan usb aktarımı yapabilirsiniz. Bu ürünün kare şekilli 12 portlusu var bende ancak onun linkini bulamadım siz yine yukarda yazdığım fikirlerle aratırsınız googledan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Cok sagolun. Ben buna sadece 4 tane gamepad takıcam zaten onun dışında kullanıcagımı sanmıyorum. Bu ıhtıyacımı karsılıcaksa dırek alırım :D