Şimdi Ara

USB'den FORMAT ATARKEN BOOTMGR HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
18.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar usbden format atarken bootmrg eksik hatası alıyorum.Bunun çözümü varmı ? Bide size format iso klasörümü atıyım içinde eksik dosya varmı bi bakın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasdemir01 -- 18 Ekim 2014; 17:51:59 >

• yardım edecek yokmu arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

yardım edecek yokmu arkadaslar ?
    pc açılırken biısu açmak için delete tuşuna basıyosun ya tam o zaman alt tarafta bi tuşa basınca boot menü yada boot setup gibi bişe yazması lazım o tuşa bas hard diski seç orda senin flashın ın olması lazım o tuş bende f12 belki değişiyodur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge159381

pc açılırken biısu açmak için delete tuşuna basıyosun ya tam o zaman alt tarafta bi tuşa basınca boot menü yada boot setup gibi bişe yazması lazım o tuşa bas hard diski seç orda senin flashın ın olması lazım o tuş bende f12 belki değişiyodur :D

Alıntıları Göster
    Harddisklerini görünlüte 1. Harddisk olarak USB Flash diskini seç 2. Dahili hdd olsun

1. Harddisk olarak seçtiğin Flash diskinin adı örnek olarak: USB - Sony 2 TB

First Boot Device: USB - Sony 2 TB olarak seç

Anlamadıysan bilgisayarının sadece markasını yaazarsan daha kısa bir çözüm önerebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pQslerTT -- 18 Ekim 2014; 17:38:20 >

• pQslerTT kullanıcısına yanıt
    krdş onu hallettimde şimdide format atarken bootmrg hatası veriyor. bunun çözümü varmı ?
  • quote:

krdş onu hallettimde şimdide format atarken bootmrg hatası veriyor. bunun çözümü varmı ?

Flash diskini çıkartıp cihazına reset atarmısın
    tamam deneyeyim bi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Dvd den format atamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tasdemir01 T kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum sorununuz devam ederse yazın
    Gine aynı hatayı verdi acaba dosyamı eksik bi bakarmıştınız yukarıya foto attım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gine aynı hatayı verdi acaba dosyamı eksik bi bakarmıştınız yukarıya foto attım.
    hmm, İsoyu rardan çıkartıpmı attın sen Flash diskin içine direk? ben windows'u kurdun pc açılırken hata alıyorsun sanıyorum

iso dosyasını Boot edilebilecek şekilde attıysan İso'nda sorun var yok ama kendin salladıysan içine bu yazılımı dene

krdş unetbootin programı ile yaptım direk .iso olarak boot ettirdim klasöre cıkarttırmadım.
  • quote:

krdş unetbootin programı ile yaptım direk .iso olarak boot ettirdim klasöre cıkarttırmadım.
    Unetbootin ile Linux dağıtımlarını boot edilir şekilde sıkıştırmadan çıkartabilirsin. verdiğim yazılımı denermisin

tamm birde onunla deneyeyim.
    ben flasha xp kurucam yanlız sorun olmaz demi ? win7 kullanıyorum xp ye geçicem.
    krdş bu hatayı verdi ?
  • quote:

tamm birde onunla deneyeyim.
    yalnız yeni gördüm xp.iso diyor orada. verdiğim yazılımla xp çekemezsin, bak sana en basit bir çözüm yolu anlatacağım
    bu çözüm 2 adımdan oluşmaktadır.

DAEMON Tools yazılımını duymuşsundur muhtemelen, belkide kullanmışsındır, şimdi bu 1. adımda bu yazılımı kullanacağız

buradan DAEMON Tools'u indir

indirdikten sonra bilgisayarına kur ve bir sanal sürücü oluştur, bu sürücüyle xp.isonu aç

daha sonra 2. adımda Wintoflash adlı yazılımla sanallaştırdığın sürünüdeki xp.isonu flash diskine çekebileceksin

bu linkten Wintoflash yazılımını indir

indirdikden sonra yazılımı aç ve cd sürücülerinden sanallaştırdığın ve xp isonu taktığın cd sürünüsünü seç ve alt kısımdan flash diskini seç, ileri diyerek Flash diskine yazdırmaya başla

tmm deneyim.
  • tasdemir01 T kullanıcısına yanıt
    bekliyorum, bi sorunla karşılaşırsan yaz mutlaka
    Krdş sanal sürücüyü felan nasıl açıdan bide daemon toolsu nasıl kullanıcaz yazırmışım zahmet olmassa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Krdş sanal sürücüyü felan nasıl açıdan bide daemon toolsu nasıl kullanıcaz yazırmışım zahmet olmassa
    Windows kullanıcısı değilim ama hatırladığım kadarıyla yazıyım. Şimdi indirdiğin DAEMON Tools yazılımının setup'unu aç, ardından ücretsiz kullanımmı öyle bir seçenek vardı onu seçerek kurulum yap ve kuruluma devam et. Kurulum bittikden sonra yazılımı çalıştır, zaten otomatik olarak bir tane sanal cd sürücüsü atıyordu diye hatırlıyorum, yazılımın alt kısmındaki bölünmüş alanda solda bir cd sürücüsü simgesi olması gerek, onun üzerine xp.iso dosyasını sürükle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.