Şimdi Ara

usb den xp kurulmuyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde baya eski bi leptop var hp compaq nc6000 rufus ile xp yi boot ediyorum ancak yukleme icin bi tusa basil dediginde basinca res atiyor ne yapmam gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• donanımhaber forum
    ..:: Flash Diskinizi CD-Rom Yapın - USB to CDROM ::.. » Sayfa 1 - 30
    http://forum.donanimhaber.com/m_31848986/tm.htm

Xp'yi USB'den yüklemek gerçekten zor. Üstteki konu ile yapılabiliyor ama o da eziyetli...
    Şansınızı bir deneyin.

• teknolog71 kullanıcısına yanıt
    Embedded POSReady 2009'u dene. Bu sürümde USB'den boot desteği mevcuttur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cd girişi yok mu ?
  • Xp icin bende bir sefer rufus ile boot edip format atmaya calistim ama ayni seninki gibi bir sorunla karsilastim.Ve cozumu cd den format atmakta buldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blade-power kullanıcısına yanıt
    Aklıma yeni bir proje yattı. Malum POSReady 2009 usb destekliyor(dolayısıyla usb den kurmak için binbir türlü cambazlığa gerek yok), ve NT 5.1(XP) temelli. Ve XP ile aynı ntldr bootloaderını kullanıyor. Ayrıca kurulumda sata driverı falan ekleyecekken XP deki gibi illa floppy olacak demiyor USB ye koyup göstersen de olur diyor. Ayrıca kurulumun full GUI temelli olması da bir artısı. Başka bir artısı da kurulumda girilecek bilgileri en başta istiyor, sonra zırt pırt şu lazım bu lazım demiyor. Tek eksisi İngilizce olması fakat bu çağda onu sorun olarak görmüyorum.

POSReady 2009 NT 6.0(Vista) ile hayatımıza giren Wim metodunu kullanıyor. Fakat bootloader yine NTLDR yani XP ile aynı.

Üstadların yardımlarını beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 16 Ekim 2017; 11:46:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.