merhabalar. 2 hafta öncehttp://www.lg.com/tr/televizyon/lg-49LB620V aldım. usb taktığım da usb formatımı ne desteklemiyor diyor. fat32 ve ntfs format yaptım biçimlendirerek. yine olmadı her ikisinde de. 8 gb bir flash disk. ne yapmalıyım? 3 d film izleyeceğim ama filmler flasha atıyorum. usb olmuyor. bir çözüm lütfen.
yok mu ya hiç bilen?
hocam farklı bir usb denediniz mi..?
dendim olmadı. lg servisini aradım. mkv formatında H264 olarak film formatı olmalı dedi. tv nin kullanıcı klavuzuna bakıyorum tüm formatlar var. kızın dediğine bak. kızın dediği formatta film koydum usb ye. taktım tv ye yine olmadı. wd tv live almayı düşünüyorum.
farklı usb girişi farklı flash disk farklı format fat32 ve ntfs farklı film
başka çözüm yok .
sadece 3d filmlerde mi oluyor tam açıklama yapsanız.
lg de genelde çoğu formatı açar.
belki sorun tvnin usb girişlerinde dir.
farklı denemedim. sadece tek usb mi ve 3d denedim. farklı deneyim birde. hem ne farkederki usb nin farklı olması? fat32 ve ntfs denedim. olmadı.
ankara06001A
kullanıcısına yanıt
belki usb sorunludur yada tvnin usb girişlerinde sorun vardır normal filmler çalışıyor mu .
tvdeki usb girişi arkada olduğundan zor ulaşıyorum diye çoklu usb takmışım. normal usb mi çoklu usb ye takınca tv desteklememiş. çoklu usb yi çıkartıp normal usb yi tv ye taktım oldu. her format destekliyor sanırım. 3d film attım ama normal gibi gösteriyor. var mı bildiğiniz tam 3d film indirme yeri?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme