slm arkadaşlar.benim bilgisayara flash bellek taktığımda donanımı güvenle kaldır seçeneği çıkmıyor.onun yerine kaldırılamadı daha sonra tekrar deneyin yazısı çıkıyor.ne yapabilirim şimdiden teşekkürler!!!
sanırım flaşh belleğe birşeyler yüklemeye çalışmışsınız veya flaşh bellekten bilgisayara bir şeyler yüklemeye çalışmışsınız ve bunuda yarıda bırakbişşınız veya kilitlenme sonucu bilgisayarı resetlemişsiniz bu hatayı o yüzden verir ama korkma bi sorun yok başka bilgisayara tak kullan daha sonra o hata veren bilgisayara tak düzelir
sorun sadece benim flaş belleği takdığimda görülmüyor. bir kac tane flaş ta aynı hatayı veriyor. ayrıca flaşı biçimlendiremiyorum. ne yapayım
usb portlarda sorun var demektir
ben daha yeni kullanıcı olduğum için fazla bi bilgim yok. usb portlarını nsl onarabilirim!!! yardım edermisiniz!!!
anakart cd sinden usb driverlarını yüklemelisin. eğer cd yoksa anakartının markasını internette aratıp üreticisinin sayfasından driverı indireblirsin. bu olmaz ise sorun donanımsal olabilir.
bence de anakarttan usb yi yükle bide bilg. sağtıkla özellikler aygıt yöneticisine bak orada sorun gözüküyomu