Şimdi Ara

usb girişler çalışmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımdaki (laptop) usb girişlerin 1 i hiç çalışmıyor 1 i bazen takılan aygıtı tanımıyor bazen düzgün bi şekilde çalışıyor

hiç çalışmayan usb girişine ne olduğuna gelirsek oyun oynamak için çok ucuza aldığım bir gamepad vardı usb ye taktığım anda bilgisayar dondu ve öyle kaldı gamepad i çıkardım bilgisayarı yeniden başlattığımda ise usb artık çalışmıyodu ve öyle kaldı ne takarsam takayım tanımıyo fakat hala elektrik veriyo

diğer usb girişi nin problemini anlayabilmiş değilim bazen düzgün olarak çalışıyo genelde fare takıyorum fakat gayet normal bi şekilde çalışırken bilgisayardan usb yi çıkardığınızda gelen ses geliyo ve farenin çalışması duruyo, bu sadece fare ile olmadı usb harddisk taktığımda da düzgün çalışmakta iken kafasına göre bi anda usb aygıt tanınamadı diyo, bu usb girişin tekrar çalışmasını sağlamak için bilgisayarı tamamen kapatıp tekrar açmam gerekiyo bazen bilgisayarı defalarca kapatıp açmam gerekiyo usb nin çalışması için, fakat bu da hala elektrik vermekte.

problem nedir? donanımla mı yoksa yazılımla mı alakalı? eğer donanımla alakalı ise benim bilgisayarı açıp çözebileceğim bi durum mudur? yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpaltar

bilgisayarımdaki (laptop) usb girişlerin 1 i hiç çalışmıyor 1 i bazen takılan aygıtı tanımıyor bazen düzgün bi şekilde çalışıyor

hiç çalışmayan usb girişine ne olduğuna gelirsek oyun oynamak için çok ucuza aldığım bir gamepad vardı usb ye taktığım anda bilgisayar dondu ve öyle kaldı gamepad i çıkardım bilgisayarı yeniden başlattığımda ise usb artık çalışmıyodu ve öyle kaldı ne takarsam takayım tanımıyo fakat hala elektrik veriyo

diğer usb girişi nin problemini anlayabilmiş değilim bazen düzgün olarak çalışıyo genelde fare takıyorum fakat gayet normal bi şekilde çalışırken bilgisayardan usb yi çıkardığınızda gelen ses geliyo ve farenin çalışması duruyo, bu sadece fare ile olmadı usb harddisk taktığımda da düzgün çalışmakta iken kafasına göre bi anda usb aygıt tanınamadı diyo, bu usb girişin tekrar çalışmasını sağlamak için bilgisayarı tamamen kapatıp tekrar açmam gerekiyo bazen bilgisayarı defalarca kapatıp açmam gerekiyo usb nin çalışması için, fakat bu da hala elektrik vermekte.

problem nedir? donanımla mı yoksa yazılımla mı alakalı? eğer donanımla alakalı ise benim bilgisayarı açıp çözebileceğim bi durum mudur? yardımlarınızı bekliyorum

• fakat aynı gamepad i masaüstü bilgisayarımda da denedim hiç bi problem çıkarmadı?
  • Anakartın üzerinde genelde alt kısımda küçük kabloların takılı olduğu yer vardır. Dikkatli bakarsan oralarda Usb Pwr+ pwr- gibi yazılar göreceksin. Bi kontrol et usbler olmadı çıkarıp geri tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

Anakartın üzerinde genelde alt kısımda küçük kabloların takılı olduğu yer vardır. Dikkatli bakarsan oralarda Usb Pwr+ pwr- gibi yazılar göreceksin. Bi kontrol et usbler olmadı çıkarıp geri tak

Söylediğin masa üstü PC için, bahsedilen bilgisayar laptop.
    Bence garantisi devam ediyorsa servisine garantisi bitti ise bir laptop tamircisine göstermek lazım.
  • bi tamirciye gittim danıştım durumu aynı şekilde anlattım bana dediği ise:
    bunu yaparız ama 80 lira tutar falan laptopu açıp diyotları falan onarmamız gerekebilir bence hiç gerek yok usb çoğaltıcı al onu kullan dedi ben de bunun üzerine bir usb çoğaltıcı aldım fakat bu usb çoğaltıcıya mouse usb hard disk telefon gibi birkaç donanım taktığımda tam verim alamıyorum
    80 lira çok mu acaba bunu yaptırmaya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB'den ses çıkışı (yardım)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.