Şimdi Ara

Usb Girişlerinde Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bilgisayara mp3 playerimi bağladım ve kablonun çok ısındığını hissettim ve hemen çıkardım. Daha sonra mausun altındaki ışığın yandığını fakat hareket etmediğini gördüm bunun üzerine pc deki diğer usb aygıtlarını kontrol ettim ve çalışmadıkları gördüm. Bunun üzerine mausu ve diğer usb aygıtlarını başka bir bilgisayarda denedim çalıştılar. Ben de anakartta sorun olacağını düşünerek kasayı açtım ve anakartın üzerindeki usb giriş parçalarına baktım ama bir sorun göremedim ayrıca ön paneldeki kart okuyucular da çalışmamakta. Ben de sorunun belki de driverları tekrar yükleyerek belki düzelebileceğini düşündüm fakat bunu da çalışmayan maus ve klavyeyle yapamam.

Eğer sorun anakarttaysa acaba ben sata, pci veya başka bağlantı yerlerine takabileceğim bir aparatla usb aygıtlarımı kullanabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy02 -- 22 Ağustos 2012; 17:18:03 >

• Klavye ve fare için bu aparatı kullanabilirsiniz.

Usb Girişlerinde Arıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Klavye ve fare için bu aparatı kullanabilirsiniz.

Usb Girişlerinde Arıza

Teşekkürler ama bilgisayarda o girişten yok :)
  • Nasıl yok? Anakart marka ve modelini yazar mısın? Yeni anakartlarda bile ps2 bağlantısının olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bağlantı Kopma Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Telefon usb Bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.