Bildirim
Usb Hdd Senkronizasyon Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
selamlar tam aradığınız gibi çok başarılı bir program kullanıyorum ismi "Second Copy 7". hatta bu programın önceki versiyonlarından birini anlatan bir makale de yazmıştım ona da aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
öncelikle program ister gerçek zamanlı isterseniz belirli periyotlarda isterseniz de manuel olarak belirlediğiniz profil ya da profiller arası senkronize, tam kopyalama, artan kopyalama vb işlemleri başarılı bir şekilde yerine getiriyor. örnek olarak yerel harddiskinizden bir kaynak klasör belirleyip bunu da taşınabilir diskinizdeki bir hedef klasöre senkronize edebilirsiniz. programın kopyalama öncesi rapor verme silinen 3 versiyona kadar dosyaları yedekleme gibi güzel detayları var...
-
Teşekkürler deneyeceğim. -
Teşekkürler, çok işime yaradı. -
Merhaba
güncel program tavsiyelerinizi almak için konuyu hortlattim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X