Şimdi Ara

USB ile çalışan, bilgisayara kayıt yapabilen ip cam tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

IP kamera almak istiyorum. 2 şekilde kullanacağım.

- Dükkanda (iç mekan, vitrini görecek) kullanım için. Bilgisayar sürekli açık olmayacağından dolayı, kendi kendine kayıt yapabilmeli. hatta powerbanka bağlayıp gidebilmeliyim. Gündüz kaydı pek öenmli değil.

- çeşitli konferanslara gittiğimde genellikle telefondan kayıt yapıyorum. malum şarjın anası ağlıyor, her ne kadar şarja takılı olsa da. ancak gittiğim konferanslar eğitim şeklinde oluyor. bir masa başında oturup, bir kaç noktadan slayt izlemekteyiz. herkesin önünde bilgisayar açık. tripoda telefonu bağlayıp o şekilde kayıt almaktayım. el kameraları almayı düşündüm ama batarya sorunu doğuyor böylelikle. istediğim yine usb ile çalışan, çalışırken de bilgisayara kayıt yapması.

Xiaomi XiaoFang almayı düşündüm ama çoğu kullanıcının yaşadığı sorunları okuyunca açıkcası soğudum. ama ilk isteğimi bu kamera sağlıyor. ama ikincisinden pek emin değilim.

Xiaomi XiaoFang :

bir arkadaşım bunlarla uğraşana kadar web cam almamı önerdi. ama webcamde konferansta ne kadar başarılı olacak? malum bazen küçük kutucuklar, yazılar okunmayacak.

daha önceden böyle bir sorunla karşılaşan, çözümü bulan veya çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler dur ulen -- 27 Ekim 2017; 20:0:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.