Şimdi Ara

Usb kablosu önce hangisinden çekiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben usb kablosunu önce mp3 playera sonra bilgisayara takıyorum. Şarkı yükledikten sonra sağ alttan donanımı güvenle kaldırıyorum. Sonra usb yi önce bilgisaydan çekiyorum. Daha sonra mp3 playerdan çekiyorum. Doğru mu yapıyorum? Bu şekilde yaptıktan sonra 2 dakka boyunca mp3 player açılmıyor sonra açılıyor. Teknik servisine götüreceğim.

• hangisinin önce çektiğinin önemi yok, önemli olan yavaş ve usulca çekmek....

veri iletimi bittikten sonra az biraz bekleyip çek, donanımı kaldırmana gerek yok, zaten tak çıkar olarak algılamış bilgisayar

teknik servise götür
  • Çıkarma işlemini önce mp3 çalar sonra kablo şeklinde yapmalısın aynı şekilde cihazı bilg. e takarken de bu sırayla yapmanda yarar var.. Bazı sistemlerde sırf bu sırayı uygalamadığın için aleti görmediği bile oluyor.. Bir de bu sırayla takıp çıkar eğer sorun hala devam ediyorsa servise götürmende yarar var..
  • donanımı kaldırmak mümkünse kesinlikle kaldırıldıktan sonra çıkarılmalı. her sistemde bu seçenek yok (win 98 gibi), ama xp vs kullanıyorsanız kesinlikle donanımı güvenle kaldır dedikten sonra çıkarın. cihaz zarara görebilir bu şekilde yapmazsanız. çok sık rastlanan birşey değildir bundan zarar gördüğü ama kesinlikle bu şekilde yapılmalı
    quote:

Orjinalden alıntı: forgiver

hangisinin önce çektiğinin önemi yok, önemli olan yavaş ve usulca çekmek....

veri iletimi bittikten sonra az biraz bekleyip çek, donanımı kaldırmana gerek yok, zaten tak çıkar olarak algılamış bilgisayar

teknik servise götür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.