arkadaşlar elimdeki usb klavyeyi virüs ve keylogger taşıması yüksek ihtimalli masaüstü bilgisayarıma taktım şimdi asıl dizüstüne takıp takmamada kararsız kaldım sizce keylogger ve virüsleri taşır mı içerisinde ne yapmalıyım? bir sürü önemli bilgi var hacklenme korkusu da cabası yardım ederseniz memnun kalırım
gokaliptusG
kullanıcısına yanıt
klavye ile virüs taşınmasını ilk defa duyuyorum sistemde olmasın virüs
sorumu anlamamışsınız masaüstü bilgisayar format atılmamış virüs ve keylogger kaynayan sistem ve usb klavyeyi ona takmış bulundum diğer bilgisayar yani dizüstü ise temiz ben bu usb klavyeyi ona takmak istiyorum diyorum ki diğer sistemdeki kötü yazılımlar usb klavyeye bulaşıp taşınır mı arada?
quote:
Orijinalden alıntı: gokaliptus
sorumu anlamamışsınız masaüstü bilgisayar format atılmamış virüs ve keylogger kaynayan sistem ve usb klavyeyi ona takmış bulundum diğer bilgisayar yani dizüstü ise temiz ben bu usb klavyeyi ona takmak istiyorum diyorum ki diğer sistemdeki kötü yazılımlar usb klavyeye bulaşıp taşınır mı arada?
Hayır arkadaşım.Klavyede bellek yada yazılabilir bir bölüm bulunmadığı için takabilirsiniz.
teşekkür ederim aradığım cevap buydu sürücü yükleme olayı yüzünden tereddüt etmiştim