Şimdi Ara

usb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usb bilgisayara taktigimda takildigina dair sesi geliyo fakat usb bellegi goremiyorum bilgisayardan driverlari sildim tekrar kurdum ama nafile.baska bir bilgisayarda felan da gormuyor...
    asagidaki resimlerdeki gibi aygit listesinde veya usb listeleme programlarinda vs usb gozukuyor.
     usb sorunu
     usb sorunu

usb bellegi kurtarma imkanim varmidir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksteal -- 31 Mayıs 2014; 22:00:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darksteal

usb bilgisayara taktigimda takildigina dair sesi geliyo fakat usb bellegi goremiyorum bilgisayardan driverlari sildim tekrar kurdum ama nafile.baska bir bilgisayarda felan da gormuyor...
    asagidaki resimlerdeki gibi aygit listesinde veya usb listeleme programlarinda vs usb gozukuyor.
     usb sorunu
     usb sorunu

dosta kurtarma araçlarından birini indirip deneyin. eğer görüyorsa yüksek ihtimalle okuaycaktır. böylece rahatça kurtarabilirsiniz.

• diskdigger programi ile baktim fakat bulamiyor.sanirim cop oldu usb..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksteal

usb bilgisayara taktigimda takildigina dair sesi geliyo fakat usb bellegi goremiyorum bilgisayardan driverlari sildim tekrar kurdum ama nafile.baska bir bilgisayarda felan da gormuyor...
     usb sorunu
     usb sorunu

Çakışma olmasın !

Driverleri kaldır ve Aygıt yöneticisine bir bak ve o resmi buraya koy!

• kaldirdiktan sonraki..
     usb sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksteal -- 1 Haziran 2014; 15:59:16 >
  • tekrar yukledikten sonra...
     usb sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksteal -- 1 Haziran 2014; 16:09:15 >
  • Pcnin Usb si 2.0 sa 2.0 bellek takmalısın yoksa buna benzer sorunlar çıkarabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Kopyalama sorunu
    11 yıl önce açıldı
    USB Hoparlör sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyse usb sanirim pert oldu ne yaptimsà olmadi..usb 3.0 olan bellegi 2.0 da kullandik diye belli bir sure sonra bozulmasida garip :)
    yinede tavsiyesi olan varsa uygulayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksteal -- 2 Haziran 2014; 14:38:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.