merhabalar benim usb girişleriyle ilgili problemim var şimdi bütün detayıyla olayı anlatıyorum bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
işyerinde masaüstü pc var.ön alt tarafında bulunan usb girişlerini önceden flash disk takılıyken kırmışlar sonra sağlam diye tekrar bişeyler takmaya çalışmışlar ve pc deki bütün usb girişleri kısa devre olup ( arka - ön ) yanmış.çünkü bütün usblerde birçok şey denedim çalışmadı... buraya kadar tamam :)
bende çözümü pcı ya takılan usb çıkışlı kartlarda buldum aldım bi tane taktım.mause çalışıyor harici harddisk çalışıyor ama yazıcı çalışmıyor..yani şöyle diyim yazıcıyı usb ye bağlayınca hiç bir hareket yok seste yok görüntüde yok..aynı yazıcıyı başka bir laptopa taktım hiçbişey kurmadan ondada bi hareket olmadı..aslında yeni aygıt bulundu demesi lazımdı öyle değilmi..sorun ne olabilir arkadaşlar biraz uzun oldu ama eğer çözersek çok rahatlıycam buraya kadar okuduğunuz için bile teşekkür ederim :)
yani farklı sistemde de denemişsin sonuç değişmemiş .. yazıcının kablosunu değiştirm imkanın varsa sorun usb kabloda gibi duruyor ..
çalıştığından emin olduğun bi usb kabloyla 2 bilgisayarda dene yine olmazsa yazıcı
başka bir şey düşünen arkadaşımız var mı ?şimdi işyerinde değilim akşam kabloyu deneyip sonucu buraya yazıcam.
kabloda olmadı biri yeni iki farklı kablo denedim yine aynı..hatta laptopta bile denedim aynı yazıcı mı arızalı yani ?