Şimdi Ara

USB ve Ekran Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim sorunum ekran ayarları şimdi ben ekran ayarlarını normal ayarlıyorum alttaki iconlar (başlatın yanındaki) bilgisayarı kapatıp tekrar açınca iconlar kayboluyor tekrar ayarlıyorum açıp kapatınca aynısı oluyor kafayı yiyeceğim acil bir yardım edin sorun nedir neden oluyor haa birde unutmada bir tane USB data kablo aldım ama onu çalıştıramadım kabloyu başka bilgisayarda denedim orda çalışıyor (USB data kablosunu ırda,bluetooth,USB Flash Drives ) bunları data kablosunubir ucu bilgisayara öbür ucunada bu cihazları kullanmayı düşünüyordum olmadı neden acaba tam detaylı anlattımki yardım edin bu sorunlar beni deli etti teşekkürler

• Arkadaşlar yokmu aranızda bu sorundan anlayan acil
  • Anladığım Kadarıyla Durum Çubuğundaki Bazı belli başlı simgelerin kaybolmasını istemiyorsunuz.
    Bunun için Durum Çubuğu üzerinde "özellikler" alt kısımdan Özelleştiri seçiniz, Burdan gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.
  • yok ya sorun öyle degil ben ayarlıyorum kendi kendine kayboluyor
  • Çubukla alakalı olarak: O ayarlarda olabiliyo o tarz şeyler. pc yi aç sadece o ayarları yap ve direk kapat(başka işlem ayapmadan) olduğunu göreceksin.

+Bahsi geçen kablo düz iki ucu olan uzatma kablosumu yoksa çoklayıcı falanmı.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek PC de gözükmüyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.