Şimdi Ara

USB yeri çalışmıyor bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben laptop kullanıcısıyım koskoca laptopda 1 tane usb yeri var şöyle bir durum var . Durup dururken bi gün fareyi çalıştırmamaya başladı ışık filan yok
    ama flash diski filan çalıştırıyor 4 tane fare denedim hepsinde aynı sorun var neden kaynaklanabilir bir çözümü var mı ? Bunları merak ediyorum şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris96 -- 15 Haziran 2013; 2:47:32 >

• Hiç Kimse Bilmiyor mu ya ?
  • Fareyi bilmem de eğer bir tane usb varsa kablosuz mouse ve birde çoklu usb okuyucu al rahat kullan
  • frkn bende çoklu usb var zaten ama onuda görmüyor ben derdimi anlatamadım galiba ??
  • Denetim Masası\Donanım ve Ses\aygıt yöneticisi\evrensel seri yolu denetleyici ne gel sorun burdan kaynaklanıyor olabilir burda üzerinde ünlem olan herhangi bir işaret görürsen onu sağ tıkla devre dışı bırakıp aynı şekilde etkinleştir sorun çözülür umarım ...
  • flash diski çalıştırıp fareyi çalıştırmıyosa bence voltaj gitmiyor olablir ama başka fikrim yok ?
  • Discovery.volkan kullanıcısına yanıt
    yazdığın için teşekkür ederim dediğin yere girdim usblerde 2 tanesinde aşağı ok var ünlem işareti yok güncel diye mi baktım güncel sağ tık yaptım etkinleştir çıktı etkinleştirdim çalıştı çok sağol :)
  • baris96 kullanıcısına yanıt
    ne demek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.