Şimdi Ara

usb yoluyla minibook'a format nasıl atılır ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bi kere ben de win7 yüklemiştim pc ye usb ile. hatta programı var "win7 to usb" diye.
  • arkadasım oncelıkle normal bı pc ye ihtiyacın olucak. cunku usb flashını bootable hale getırmek pc ye ihtiyacın olucak. sonra win to flash programını bilgisayarına kurmalısın.
    bunları yaptıktan sonra windows cd sını cd rom a takıyoruz win to flash programını kurup usb mızı bootable hale getırdıkten sonra minibook umuza flashımızı takıyoruz biostan boot ayarlarını yaptıktan sonra format atabılırsın

kolay gelsın
    win to flash kullanımı

Öncelikle gerekli olanlar xp için 1 vista ve windows 7 için en az 4 gb flash disk, Windows Kur CD/DVD si ve WintoFlash programını temin edin. Bu arada Wintoflash programını Türkçe dilini desteklediği gibi kurmaya gerek yok ve tamamen ücretsizdir.
    Eğer hazırsanız Windows Kur dosyalarını wintoflash ile USB belleğinize kopyalayalım.
    Windows Kurulum CD/DVD nizi optik sürücünüze, boş flash diskinizi USB yuvasına yerleştirin.
    WinToFlash programını çalıştırın.

Büyük OKEY işaretine tıklayarak devam edelim.

Bu bölümde gelişmiş seçeneklere girmemize gerek yok Sonraki ne tıklayarak devam edelim.

Son aşamada Windows dosayaların bulunuduğu optik sürücüyü seçin ve USB sürücüsünün yolunu seçerek Sonraki adıma geçtiğinizde USB bellek içindeki tüm veriyi silerek Windows CD/DVD sinin imajını USB flash diskinize aktaracak.
    Geriye kalan tek adım ise bilgisayarınızın Bios ayarlarındaki ilk açılış donanımı olarak (first boot device) USB sürücüsünü seçmeniz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeytanTilki -- 26 Ekim 2011; 21:57:17 >

• Arkadaşım usb yoluyla bilgisayarına format atabilirsin tabikide , yükleyeceğin formetın ISO dosyasını usb ye kopyalayarak format atabilirsin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.