Emir demiri keser, durumu olmadığı için çözebileceklerini sanmıyorum. Apple'da müşteriler talep veya şikayet eder, hissedarlar ne oluyor len der, yöneticiler düzelteceğiz deyip rica ve talepler oluştururlar ve binlerce çalışan sorunu, çözümü bulup - sunup işleme alırlar. Fakat PC ve Bilişim dünyasındaki diğer oyuncularda partnerlik, işbirliği ve bağımsızlık kavramları Apple'a kıyasla ciddi düzeyde olumsuz anlamda yer aldığından ötürü. Apple avantajlı. |
USB4 2.0 duyuruldu: İki kat hız (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Firmalar dünyayı çöplüğe çevirdiler
Yasa koy USB 4 dışında ürettirme
TV
Elektrikli ev aleti
PC
.
.
-
Usb 2.0 devam keke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah_C@N -- 3 Eylül 2022; 17:16:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son zamanlarda okuduğum en güzel tesptilerden. Millet bu bağımsızlığı övüp övüp duruyor ama son yıllarda şu sözde "bağımsızlık" başıma neler neler açtı.
Ya anakart ateş atıyor, Gigabyte PSU'nu değiştir diyor, PSU firması git kasan grounding problemi var mı kaçağın var mı bul diyor, internetten random bir adam ramlerimi sorup duruyor. La oğum anakart ateş atıyor ateş, buff, ateş, alev, kıvılcım, sıcaklık, bufff :)
Yani artık kendimi ifade edebileceğim doğru zemin kalmadı. Cümleleri doğru kuramaz, kelimeleri saçma sapan kullanır olduk.
Çoğu kişi limoni ama Apple'ın şu oyun atılımları öyle bir başarılı olsun istiyorum ki. Bir mac pro alıp 5-6 yıl kafayı rahat ettirmek. Sadece oyun için Windows ve part-part PC ile mücadele içindeyim 23 yıldır.
-
Ya istedikleri kadar yeni standart çıkarsınlar. HDMI ve 2 usb yan yana olan laptoplarda hdmi takılıyken 2 usb portunu kullanmayı deneyin. Ya mouse çalışmıyor ya veri aktarımı çok yavaş. Standartlara bir de usb portlarını ayrı ayrı güçle beslemeyi ekleseler işe yarayacak!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uçuşa geçiyoruz.
-
Bu işin başında kim var yahu? Yok yani isimlendirmenin içine nasıl edilir, nasıl kafa karıştırılır ve sonucunda bir standart nasıl bok edilir, yıllardır canlı şekilde öğretiyor adamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O durum sizin laptopunuzla alakalı standartla değil. Markası ne, merak ettim.
Yukarıda söylemiştim.
Usb 4.0 ile çalışan monitör görürüz yakında hatta tek kablo olsun klavye mause da monitöre takalım kasa arkası kablo kargaşası biter hiç olmazsa. Kablosuz zaten berbat gecikme ultralarda.
-
isimlendirme işinin cılkı çıkmıştı zaten şimdi de tüy dikmişler.
-
yeni USB teknolojileri demek eski donanımları kullananları yeni donanım almaya zorlamak demek.win 11 dahi TMP zımbırtısı zorunluğu koydu bir dünyada USB bilmemkaç çıksa ney çıkmasa ney.3-4 yıl sonra farklı bir USB çıkış modülü ortaya atmayacaklrının garantisi varmı?
-
Portların içinde en sıkıntılısı USB dir. Herhangi bir cihazı USB portundan yakabilirsin. (anakart ve işlemcisini)
-
Haykırdım. 😂😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık filmler de usb gizlice bilgi çekerken son saniye de yakalanma riskini gösterip gerilim yaratamayacaklar takınca bilgiyi kopyalayıp hemen çıkartacaklar olmadı hollywood bunu sevmez
-
Üflesen bağlantı kopuyor neredeyse. Hele endüstriyel geliştirme cihazlarında vb çok sıkıntı çıkarıyor. Portun biri kilitlense bilgisayarı da felç ediyor vs. Hızdan ziyade sağlamlığa ve kullanışlılığa da özen gösterseler keşke.
Usb 2.0 da nanay hepsi nanay. Tabi bu cihaz ve driverı ile de alakalı kısmen ama yine de güvenilir görmüyorum şahsen. Rs232/Rs485 yavaş olsa da az kafa ağrıtıyor özellikle geliştirme cihazlarında. En iyisi ethernet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 5 Eylül 2022; 11:48:26 >
Şu an bu teknoloji mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zart zurt kopar iyi yapmazlarsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X