Şimdi Ara

USBDEN XP KURARKEN HATA LÜTFEN BAKIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben usbden xp kurmaya çalışıyorum ancak bir türlü beceremiyorum. Xp yi kurarken herşeyi yüklüyor en sonda tamamıyla yükleneceği hard disk kısmı geliyor. Hani şu yüklenmesini istediğimiz sürücüleri silip yeni sürücü oluşturduğumuz kısım. İşte orda sadece flash belleğin diski gözüküyor kendi hard diskim gözükmüyor. Kaç kere denedim yine aynı sonuç. İnternetten araştırdım ama yine fayda etmedi. Xp yi dizüstü pc ye kuruyorum. Bios ayarları falan nasıl yapmam lazım nasıl düzeltebilirim bir sorunu. Ya da güncel hiç hatasız çalışacak bir usb kurulum programı önerir misiniz? :/

• aralidx kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bilgisayarınıza ait sata sürücülerini flash diskte sata diye bir klasör açıp içerisine ekleyin. İlk kurulum esnasında F6 tuşuna basarak sürücü ekleyin kısmından bilgisayarınızın SATA sürücülerini flash diskten okutabilirsiniz.
  • Bu sata sürücülerini nerden buluyoruz acaba? Pek bilgim yok bu konularda :/
  • Bilgisayarınızın ya da anakartınızın üretcisinin sayfasından marka ve modeline göre sürücülerini bulabilirsiniz.
  • diskin yerine tam oturmamış olma ihtimali var mıdır
    Merhaba bunun icin piyasada bircok sata entegreli xp var.Zamaninda boyle bir sorun icin ben de nlite programiyla sata entegresi yapmistim.

Ozel mesajina bir bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rufus denediniz mi
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 20 Ağustos 2015; 0:10:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.