Şimdi Ara

usbler gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayara joystick,webcam veya data kablosu taktığımda bilgisayar hiçbirini görmüyor...ancak telefonu taktığımda telefonu şarj edebiliyor fakat dosya transferi yapamıyorum bağlı telefon yok diyor...ayrıca aygıt yöneticisinde ve driverlarda bir sorun gözükmüyor..herhangi kablodada bağlantı kopukluğu gözükmüyor..tam olarak ne olduğunu çözemedim...acaba anakartta mı bir sorun var
    asus p4p800 anakartım var

• usb portunda 2 data 2 de elektirik çıkışı bulunur.elektirik olduğu için telefonu şarj etmesi normal.galiba usb portlarına kaldırabileceğinden daha fazla güç çeken bileşenler bağlamışsınız ve windows pc ye zarar gelmemesi için usb portlarını kapatmış.

eğer kasanın ön panelinde ki usb portlarda sorun varsa anakarttan usb kablosunu çıkarıp windowsu açın sonra pc yi tekrar kapatım kabloları tekrar takın.
  • arkadaşım biostan onboard aygıtlar diye bir yer olması lazım.Oraya gir ve USB Device seçeneğini enable yap.Her anakartta farklıdır buna benzer bişey olması lazım.

Hoşçakal
  • sp2 yüklümü?
  • denedim söylediklerinizi ama değişen bişi olmadı...servis pack 2 yi kullanıorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcos35 -- 26 Kasım 2006; 1:53:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd görünmüyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.