Şimdi Ara

usbVM303.sys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB bağlantılı Piranha Markalı Webcam ımi yüklerken bir sorunlar karşılaştım. UsbVM303.sys dosyasını istiyor. Fakat bu dosya ne windows paketlerinde ne de webcam sürücüsünde war. İnternet tede tarattım bir sonuç alamadım, webcam i silip tekrar yüklemeye çalıştım yine aynı hata... Bu dosyayı nerden bulabilirim arkadaşlar?

..Acaba USB den mi diye düşündüm başka bir usb baglantısı taktım onu okudu bu da ayrı...

• SP2 VARMI? USB2.0 İSTİYOR OLABİLİR.
  • SP2 yok Windows 2000 kullanıyorum... aslında ilk yüklediğimde webcam ı tanıdı ama sonra açıp kapattıgımda virüs tarama bi kaç dosyayı sildi sonra donanimi tekrar yüklemeye çalıştım ama bu sefer de bu dosya da hata veriyor...
  • hımmm!...uninstall ,registry temizliği...
  • iyice göctü bilgisayar kaldırmıyor da programı illa bu dosyayı istiyor...
  • selam. Bende aynı sorunu yazıcıda yaşadım. Usbehci.sys dosyasını istiyordu. Bu dosya hasar görmüştü. Windowsu onardım düzeldi. (xp) Aygıt yöneticisi'ni aç Evrensel seri yol denetliyicileri'ni genişlet üstünde ünlem işareti olan bir usb tabanı var mı? Eğer varsa hepsini kaldır. Ondan sonra windowsu yeniden başlat ve sonra tek tek yükle. Windowsu güncelleştir.
  • 7 Yıl Geç Oldu Ama : hacı yüklemeye çalışırken gözükmesi lazım vereceğim linkteki chipname'lerden hangisiyse onu bulup indirmen lazım
    http://www.vimicro.com/english/product/pc003.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.