Şimdi Ara

USD Flash Disk ile ilgili sorunum var (Biçimleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim A-Data markalı bi usb belleğim var notebook alırken hediye vermişlerdi bunu aldıktan 3-4 gün sonra içinde biilgileri biçimlemek istedim biçimlerken yanlışlıkla NTFS yi seçmişim sonradan farkına vardım iptal'e basıp diski çıkardım daha sonra diski taktım aygıt sürücüsü tanımlanamadı lütfen yazılımını yükleyin filan dedi napabiliriim hiç bir pc de çalışmıyoorr!!!

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler;);)

• Belleğinizi bilgisayarınıza takın.. Bilgisayarım kısayolu sağ tık/ yönet... disk yönetimine tıklayın. Pencerenin sağ tarafında yerel hddniz ve belleğiniz görünecektir. Belleğinizin üzerine gelin ve sağ tıklayarak biçimlendirin..
  • yanlız ben biçimlendirmeden bahsetmedim flash diskimi pc'm tanımıyor onu söylüyorrumm!!!???
  • Hiçbir bilgisayarda çalışmıyor ise aldığınız yere geri götürüp bozulduğunu söyleyin.
    farkına vardım iptal'e basıp diski çıkardım demişsiniz ama bunu sakın aldığınız yere söylemeyin,disk yüzde 99 yanmış yani bozulmuş.
    Ayrıca Deejay e
    yanlız ben biçimlendirmeden bahsetmedim demişsin ama konunun başlığı BİÇİMLEME.
  • USD Flash Disk ile ilgili sorunum var (Biçimleme) biçimleme derken biçimlemeden dolayı sorun çıkardığı için yazdım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimgezmis -- 26 Şubat 2008; 16:03:53 >
  • başkaa bi yoll yokmu arkideşleerrrrr????:S:D
  • puff:(:(:( başka bi yol yok galibaaaaaaaa aldığım yeeerrr kapandıııı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.hack

puff:(:(:( başka bi yol yok galibaaaaaaaa aldığım yeeerrr kapandıııı

İyide belleği aldığın yer kapanırsa kapansın.Bu cihazı Türkiyeye getiren bir distirbütör firma vardır.Oraya yollarsın olur biter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

quote:

Orjinalden alıntı: g.hack

puff:(:(:( başka bi yol yok galibaaaaaaaa aldığım yeeerrr kapandıııı

İyide belleği aldığın yer kapanırsa kapansın.Bu cihazı Türkiyeye getiren bir distirbütör firma vardır.Oraya yollarsın olur biter.

hmm anldm firmanın türkçe siteside yokki yardım alalım neysee tüm cvp yazan üyelere çok teşekkür ederiimm:)
  • Dostum,aynı marka flash bellek satan biryer bul.durumunu anlat nereden aldıklarını sor.o aldıkları yeri ara durumunu telde anlat ve hangi distrubitorden alıyorlar öğren.x şirket diyelim.verirler şirketin adını.sonra o şirketin telefonunu bulup temasa geçebilirsin.
    ha 15 ytl lik bir disk için değer mi orasını sen bileceksin,ona birşey diyemem :)

şunu da belirteyim,bende de war bir tane 2 gb lık.2 kere servise gitti ve 2sinde de sıfırı geldi ama yine bozulmak üzere.pek dayanıklı değiller malesef ama takmıyorm,ömür boyu garantileri var.yolluyom yenisi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Dostum,aynı marka flash bellek satan biryer bul.durumunu anlat nereden aldıklarını sor.o aldıkları yeri ara durumunu telde anlat ve hangi distrubitorden alıyorlar öğren.x şirket diyelim.verirler şirketin adını.sonra o şirketin telefonunu bulup temasa geçebilirsin.
    ha 15 ytl lik bir disk için değer mi orasını sen bileceksin,ona birşey diyemem :)

şunu da belirteyim,bende de war bir tane 2 gb lık.2 kere servise gitti ve 2sinde de sıfırı geldi ama yine bozulmak üzere.pek dayanıklı değiller malesef ama takmıyorm,ömür boyu garantileri var.yolluyom yenisi geliyor

şahsenn flash disk hediye olduğuu için değmez diyorumm uğraşmaya deymez bence 1 gb bişe zaten:S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.