Şimdi Ara

Username'i bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Minecraft'a yeni kayıt oldum, daha önce hiç oynamamıştım şimdi de offline oynuyorum ama bir sorum var: Kayıt olurken bana username sorulmadı ve oyuna giriş yaparken username istiyor ancak ben username'imi ibilmiyorum ve aktivasyonu yaptığımda sayfanın üst kısmında"you are loggined as [kayıt olurken kullandığım e-mail adresi]" şeklinde bir yazı var ve username onu kabul etmiyor veya siteden çıkış yapıp e-mail ile giremiyorum illa username istiyor. Mineshafter'da settings'de Connected username'de sanırım username istiyor çünkü ne yazsam "geçersiz" diyor (Mineshafter GMail ile beraber çalışıyor ve kayıt olduğum e-mail adresi de GMail zaten.) Velhasıl benim bu username'i öğrenmem, yoksa da oluşturmam lazım. Bu durumu bana açıklar mısınız? İlginize teşekkür ederim.

• Şu zamanlarda mojang oyunu satın almayanlara username vermiyor.
  • Pff tam da tahmin ettiğim gibi :/ neyse yine de teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demeo Nade -- 30 Ocak 2013; 16:25:33 >
  • Oyunu crackli olarak indir username sormaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuNaTiC23231

Oyunu crackli olarak indir username sormaz

Crackli ? Sanırım bilgisayarcılardan alacağız Maynkıraftı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpinnerKizaru

quote:

Orijinalden alıntı: LuNaTiC23231

Oyunu crackli olarak indir username sormaz

Crackli ? Sanırım bilgisayarcılardan alacağız Maynkıraftı ?

http://minecraftindir.org/
    http://minecraftindir.blogspot.com/

• @Lunatic hocam mesajları silmek isteyebilirsin. forumda yasak bu tip paylaşımlar. birisi fişlemesin aman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki ben bu oyunu satınalırsam benden username'imi belirlememi isteyecekler mi ve arkadaşlarımın da orjinal oyuna sahip olmaları için hepsinin ayrıca satınalması gerekir değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.