Şimdi Ara

USKO BİTTİ PVP DEVRİ Mİ BAŞLIYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler s.a öncelikle forumda normalde konuları okuyorum üyelik açmaya üşenmiştim birçok içerik ve bilgi sahibi oldum teşekkürler

diyerek konuya giriyorum. Uskoda son günlerde yaşanan olaylar ( dupe, pustan item çekilmesi, gb fiyatlarının 1 günde %70 düşmesi

gibi) kafamı karıştıran ve beni oyundan soğutan şeyler oluyor. Pvp lerde bile tu tür şeyler olmuyor gözlemlediğim kadarı ile 3-5 bin

tl yatırıp cz de gece kimse yok uskoda pk da adamlar pvpde para yatırmadan veya cok düşük paralara güzelce eğleniyorlar. Donanımhaber

olarak siz neler düşünüyorsunuz

• güzel pvp reklamıymış ip verde bizde gelelim neyse bunları gecıceksin dupe pusdan item çekme bug kanıtın var mı yok gb nin düşmesinden sanane git oyununu oyna para kazanmak istiyorsan işkura başvurabilirsin. sana 2 ayda kapanan pvplerinle mutluluklar pvp reklamı yapmak bölümde yasak hatırlatayım.
  • Zaten pvp oynamak her zaman uskodan daha mantıklı ki binlerce TL yatirmayacaksan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pk pvpler oynanabilir bir ihtimal. Fakat farm pvp oynayacağına usko daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

güzel pvp reklamıymış ip verde bizde gelelim neyse bunları gecıceksin dupe pusdan item çekme bug kanıtın var mı yok gb nin düşmesinden sanane git oyununu oyna para kazanmak istiyorsan işkura başvurabilirsin. sana 2 ayda kapanan pvplerinle mutluluklar pvp reklamı yapmak bölümde yasak hatırlatayım.
    Ne oyunundan bahsediyorsun? Oyun eskiden pay to windi simdi pay to play olmus. Hayir degse bari verdigin paraya. Les gibi pavyon susu gibi charlar, ayni ayarda skiller, bir suru sacma sapan item, genieyle para kasmaya calisanlar, pazardaki kurianlar vs vs... Cashle boss atan tas aliyorsun var mi yahu bunun otesi. 2 ayda kapanan pvpde girer zevkimi alirim kapanana kadar. Zaten oyun zevk almak icin. Bir chara 50 bin veren kekolarin egosunu oksamak istiyorsaniz usko oynayabilirsiniz tabi.
  • uskodaki fiyatlar bi oyun için çok fazla ev araba taksidi öder gibi oyunmu oynayacgız iyice bokunnu çıkardılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Ne oyunundan bahsediyorsun? Oyun eskiden pay to windi simdi pay to play olmus. Hayir degse bari verdigin paraya. Les gibi pavyon susu gibi charlar, ayni ayarda skiller, bir suru sacma sapan item, genieyle para kasmaya calisanlar, pazardaki kurianlar vs vs... Cashle boss atan tas aliyorsun var mi yahu bunun otesi. 2 ayda kapanan pvpde girer zevkimi alirim kapanana kadar. Zaten oyun zevk almak icin. Bir chara 50 bin veren kekolarin egosunu oksamak istiyorsaniz usko oynayabilirsiniz tabi.

Alıntıları Göster
    Pvpye binlerce lira bayilan insanlari gozden gelerek kendinizi kandirmaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.