USKOCULARA SESLENİŞ !!!!!! JAPKO'YA GELİN LAG YOK ,DC YOK , XTRAP HATA YOK, START HATA YOK , PREMİUMSUZ TEK TIKLAMADA OYUNA GİRİŞ JAPONCA DİYE KORKMAYIN İNGİLİZCE PATCH VAR USKO GİBİ YAPIYOR
JAPKO ID VE PW VEDE ENGLİSH PATCH BİLGİLERİ İÇİN %100 BAKIN
İP FALAN BANLANIYOMUŞ FALAN DİYE KORKUYOSANIZ HİÇ BİŞEY OLMAZ BEN VE ARKADAŞLARA BİŞEY OLMADI 1-2 KİŞİYE ÇOK UZUN ZAMAN ÖNCE OLMUŞ DİYE BUTUN FORUMU KORKUTMUŞLAR
JAPKO OYNAYIN BENİM AMACIM USKODAKİ TERBİYESİZLİKLER KARŞISINDA JAPKO NUN NE KADAR SÜPERRR OLDUĞUNU VE OIYNAMADIĞIMIZ İÇİN BUYUK Bİ HATA YAPTIĞIMIZI GÖSTERMEK ( BEN BU JAPKO HAKKINDA ÇOK ARAŞTIRMA YAPTIM KİMSE TAM ANLAMIYLA BİŞEY ANLAMAMIŞ YADA YANLIŞ ANLAMIŞ GELİN JAPKO YA İNANMAYANLAR GENE OLABİLİR AMA
>> OYUNA GİRİN 5 SAAT BAĞLI KALIN HİÇBİRŞEY YAPMAYIN GİDİN UYUYUN BİŞEY YAPIN DC %100 DE %100 OLMAZ OLMAZZZZZ (BÖYLE KONUŞMAMDA Kİ EN BÜYÜK ETKEN BUNLARI YAŞAMAMDIR )
bu açtığınız topicler help start gelmiyo xtrap falan hiç birşey yok japko ya bekliyorum grafikler ve itemler cok daha iyi arkadaşlar
Bu gidişle bende geçecem JapKO'ya.UsKO'nun b*ku çıktı artık.
bende mi gecsem
sizin için bu kadar japko ile ilgili topic açıyorum start xtrap lag dc hiç biri yok yani REZİLLİK yokKK
Hay Japkonuza...Saçma sapan itemlar saçma sapan çizimler .. 2 metre boyunda baltalar, çocuk oynu gibi
ben indirmeye başladım işalllah yarın oynarım
nasıl indircez link koyarmısın gecıcem human olarak kasarsınız ins
Para Ve Level Kasmak O Kadar Zor Ki Orda Yardımlaşma diye Bişey Yok ki Zaten Sen 70 + Oldun Diyelim Millet 80 lvl +21 Shellerle sana girişmeye Başlayınca Ne Yapmayı Planlıorsun
quote:
Orjinalden alıntı: OrtamCocugu
Para Ve Level Kasmak O Kadar Zor Ki Orda Yardımlaşma diye Bişey Yok ki Zaten Sen 70 + Oldun Diyelim Millet 80 lvl +21 Shellerle sana girişmeye Başlayınca Ne Yapmayı Planlıorsun
Light Feet peşinden minor combo tabi kacarak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme