Şimdi Ara

usp mi ? eternet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşim adsl usp modemim var babalar gibi kullanıyorum yani eternetin farkı ne bundan bilen var mı bende ne kopma yapıyo ne bişi yapıyo ama arkadaşlar neden eternet almadın diyolar bilgisi olan bana açıklama yapabilirse sevinirim.. iyi günlerss...

• 1. Ethernet veri yolu usp ye göre daha sorunsuz ve daha hızlı çalışıyor.
    2. Usp modemler bilgisayardan program aracılığıyla hatta ulaşıp internete bağlanıyor, ama ethernet te öyle değil internete ilk önce modem bağlanıyor ardından ise bilgisayara dağıtıyor. Bilmem aradaki farkı anladın mı.
    3. Kisacasi, usp modem kötü değil, ama router modemler kadar ne sağlıklı ne de etkili olabilmişlerdir.
  • hmm.. anlıyabiliyorum yabiki.. canım sorun diil ;) şimididen teşekkürler artık bende bu bu modemi değiştirdiğimde hem uspli hemde ethernetli bi modem alsam iyi olucak demekki neyse bakalım sorun çıkıcak mı... ilerde.. bide ya bu splitter ne işe yarar anlamıyorum ben zaten splitterimi kendim yaptım puhaha..
    yani telefonun girişinden bi tel uzattım modeme oldu bitti yani splitter daha hızlı olmasını galan mı sağlıyo ?
  • Splitter Hem adsl ile birlikte Telefon u kullanma işlemini sana sunuyor hemde ADsl bağlı iken telefondan gelen parazit sesleri engelliyor. Böylece daha sağlıklı ve daha iyibir internet ve telefon görüşmesi aynı anda oluyor hemde tertemiz. :)
  • biliyorum da bende sorun da yok zati demekki kendi sorunumu kendim çözmüşüm puhaha neyse bakalım umarım bi sorunum çıkmaz ilerde !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.