Bildirim
USPS kaç günde gönderim yapıyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
en az 15 gün -
aptal kindle salak kindlee -
quote:
Orijinalden alıntı: yalnızfokbalıgı
en az 15 gün
Türkiye'ye girmesi 15 gün sürer mi (üstelik en az 15) ? Çok değil mi TR'ye giriş için -
kindle -
aga bana ingiltereden geldi 21 sinde göndermiş 27 sinde burdaydı bu sıra hızlı galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: cnrdbk
Kindle paperwhite 2 siparişi verdim sanalpazar'dan Amerika'dan gönderiliyormuş ürün, USPS'in sitesinde ayın 23'ünde kargo Los Angeles'tan çıkmış gözüküyor (Depart USPS Sort Facility) bu kargo Türkiye'ye ne zaman gelir, satıcı 5 iş günü demişti, sanırım kargoyu 22'sinde vermiş.
nereye gelcek kargo? istanbul'da oturuyorsan iyi çünkü usps genelde dediği sürede getiriyor fakat türkiye'ye geldikten sonra ptt devraldığı için asıl sorun orda başlıyor
7 gün süre vermişlerdi bana, 7 günde türkiye'ye geldi. istanbul'dan izmir'e gelmesi ise 5 gün sürdü. hala da teslim etmelerini bekliyorum -
Satıcının linkini alabilirmiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: imperial93
quote:
Orijinalden alıntı: cnrdbk
Kindle paperwhite 2 siparişi verdim sanalpazar'dan Amerika'dan gönderiliyormuş ürün, USPS'in sitesinde ayın 23'ünde kargo Los Angeles'tan çıkmış gözüküyor (Depart USPS Sort Facility) bu kargo Türkiye'ye ne zaman gelir, satıcı 5 iş günü demişti, sanırım kargoyu 22'sinde vermiş.
nereye gelcek kargo? istanbul'da oturuyorsan iyi çünkü usps genelde dediği sürede getiriyor fakat türkiye'ye geldikten sonra ptt devraldığı için asıl sorun orda başlıyor
7 gün süre vermişlerdi bana, 7 günde türkiye'ye geldi. istanbul'dan izmir'e gelmesi ise 5 gün sürdü. hala da teslim etmelerini bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hayallerimizi satmadıkya
aga bana ingiltereden geldi 21 sinde göndermiş 27 sinde burdaydı bu sıra hızlı galiba
İstanbul'da oturuyorum evet.
6-7 günde gelmiş size ben de çarşambayı bekleyeyim son olarak o zamana kadar gelir herhalde olmadı mail falan atarım artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür1616
Satıcının linkini alabilirmiyim
Sanalpazar'da arat kindle paperwhite 2. nesil diye çıkıyor zaten bir tane vardı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X