Şimdi Ara

USPS mail ve Yurtdışı alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3-4 gün önce bir yurtdışı sitesinden bir ürün aldım. Ve kargolama için de "usps priority mail international"(35 $) seçtim.

Şimdi verilen takip kodunda New York'tan gönderilen posta bir anda Kanada'ya saptı. Gümrük falan diye. Şöyle ki;

++Priority Mail International Parcels++

Customs clearance processing complete------------July 26, 2012, 2:32 pm-----------CANADA
    Customs Clearance-----------------------------------July 26, 2012, 10:04 am-----------CANADA
    Processed Through Sort Facility----------------------July 26, 2012, 10:04 am----------CANADA
    Processed Through Sort Facility----------------------July 25, 2012, 9:43 am------------ISC NEW YORK NY(USPS) 
    Arrived at Sort Facility--------------------------------July 25, 2012, 8:53 am------------ISC NEW YORK NY(USPS) 
    Electronic Shipping Info Received -------------------July 25, 2012

Adresle ilgili bir sıkıntı mı olmuş yoksa daha önce benzer duruma şahit olan var mı acaba? Teşekkürler...

• up up up
  • Benimki en son Jamaica'ya geldi, 20 gündür de öyle.
  • Geçenlerde satınaldığım yere sordum. Ve direkt olarak paramı iade ettiler. Tekrar aynı ürünü aldım. Ve bu defa Canada yazan yerlerde Turkey yazıyor. Yani gerçekten sonrun varmış. Bilginize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.