Merhabalar; 3-4 gün önce bir yurtdışı sitesinden bir ürün aldım. Ve kargolama için de "usps priority mail international"(35 $) seçtim.
Şimdi verilen takip kodunda New York'tan gönderilen posta bir anda Kanada'ya saptı. Gümrük falan diye. Şöyle ki;
++Priority Mail International Parcels++
Customs clearance processing complete------------July 26, 2012, 2:32 pm-----------CANADA Customs Clearance-----------------------------------July 26, 2012, 10:04 am-----------CANADA Processed Through Sort Facility----------------------July 26, 2012, 10:04 am----------CANADA Processed Through Sort Facility----------------------July 25, 2012, 9:43 am------------ISC NEW YORK NY(USPS) Arrived at Sort Facility--------------------------------July 25, 2012, 8:53 am------------ISC NEW YORK NY(USPS) Electronic Shipping Info Received -------------------July 25, 2012
Adresle ilgili bir sıkıntı mı olmuş yoksa daha önce benzer duruma şahit olan var mı acaba? Teşekkürler...
up up up
Benimki en son Jamaica'ya geldi, 20 gündür de öyle.
Geçenlerde satınaldığım yere sordum. Ve direkt olarak paramı iade ettiler. Tekrar aynı ürünü aldım. Ve bu defa Canada yazan yerlerde Turkey yazıyor. Yani gerçekten sonrun varmış. Bilginize...