Şimdi Ara

USR5154 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aradım forumda ama varsa da bulamadım benim sorumun cevabı ya da çözümü var mı diye.
    Şimdi benim öğrenmek istediğim şey şu. Yan evdeki arkadaşla tatil sürecinde neti beraber kullanalım dedik ve evimin şeklinden dolayı, salonumda gayet sağlıklı şekilde ondan bağlantımı kurabiliyorum ama arka odaya gittiğim zaman sinyal alamadığım için bağlantıda kuramıyorum. Asıl sorum şu olacaktı. Elimde bir tane U.S.Robotics wireless MAXg Acces point var USR5154a model. Ben bu access pointi sanırım repeater deniyor -tam da bilmiyorum isimlerini :)- şeklinde kullanabilir miyim ? Yani access pointimi salona kuracağım ve kendi evimde ki tüm odalarda da bağlanmayı sağlamak istiyorum. Access pointimle yandaki kablosuz ağı alıp evimde dağıtmak istiyorum böyle birşey bu donanımla mümkün müdür ? Access pointin internet kontrol paneline giremediğim için deneme gibi bir şansımda olmadı bu sebepten bu başlığı açma gereği duydum.

Ya da elimdeki donanım sadece kablolu ağı kablosuza çevirmeye mi yarıyor ? Yani daha öncede belirttiğim gibi kablosuz ağı kablosuz olarak kullanmama imkan yok mu ? Varsa nasıl yapıcağım hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. =)

Düzenleme : Kendi sitelerinde U.S. Robotics Wireless MAXg Detection Utility programını kullandım ama tarama kısmında yaklaşık 3 saatlik tarama bitmedi yani birşey bulamadı. Sanırım bu programla donanimin ip adresini öğreniyoruz ve kurulum yapılıyor lakin tarama bitip ip adresini bulamadığı için kurulumda yapamadım.

Şimdiden çok teşekkürler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangoWT -- 1 Şubat 2011; 22:44:41 >

• Biraz daha araştırmalarımla öğrendiğim kadarıyla sorduğum şey sanırım bu aygıtın repeater özelliği olup olmadığı. Yanlışım olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    P4V800X Sorunu, yardım lütfen...
    18 yıl önce açıldı
    Markalar hakkında yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.