Şimdi Ara

Üst dudak (bıyık bölgesinde aşırı tüylenme) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi günler dilerim öncelikle. Benim sorunum bıyık bölgesinde aşırı tüylenme. Evet erkeğim fakat nromalde bıyık bölgesi üst dudağın tam ortalarıdır öyle değil mi, Bende ise üst dudağın hemen üstünde tüyler var hatta bir iki tel dudakta bile var. O kadar dizilerde falan dikkat ettim herkesin bıyığı üst dudak ve burunun tam ortasında çıkıyor hiç benim gibi aşağılarda da çıkanı görmedim. Ne yapabilirim bu soruna karşı kessem daha cok çıkacak kesmesem hafif belirgin duruyor lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.

• Ne yardımı istiyorsun derini kesip yeni deri mi monte edebiliriz bıyık dudakla burun arasında her yerde çıkar ne demek ortada cikmasi lazım ilk defa böyle bir şey duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vahsincir kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben sanırım yanlış aktardım tabii ki tam ortasında çıkması zorunlu değil ama demek istedğim şöyle; mesela sakalını kesmiş olan birinin fotoğrafına bakın bıyık bölgesinin çoğu kıl izleriyle kaplıdır. Fakat Üst dudağının üstünde bi kısım boştur biraz daha üstten itibaren çıkar. Benim o boş olan kısımda da çıkıyor
  • Bende de dudağın üstünde 1-2 tel var yanlarda normal herhalde

• Saolun hocam umarım normaldir benim daha yeni yeni çıkmaya başlıyor uzadıkları zaman ağzımın içine kadar girmez inşallah
  • dudaklarda avucta ayak tabanında kıl olması imkansızdır varsa insan olmayabilirsin

• Kız değilsen sorun nerede onu anlamadım. Gayet normal bir durum. Kendinizi mankenler ile modeller ile kıyaslamayın. Onlar milyonda bir geri kalanları da fotoğraf hilesi zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xentios kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam cevabınız için aslında fazla takmamam gerek sonuçta erkek dediğin kıllı olur. Fakat hiç görmedim gerek fotoğraflarda olsun gerekse normal bi insanın orasında bıyık olduğunu. Yani evet orası bıyık bölgesi ama hemen dudak bitiminin üstünde çıkıyor. yani şöyle diyim üst dudaktaki pembe bölgeden beyaz kısma geçildiğinde bende tüyler mevcut siyahlaşmaya duran. Kimi görsem dikkat ediyorum da orada boşluk var kesilse belli olur kıl kökü, fakat hiç yok biraz daha üstten başlıyor çıkmaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.