Şimdi Ara

sürekli ense ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aksamları agrıyı duyuyorum genelde..kimi zaman ense agrısı basıma vuruyor... kimi zamansa hiç agrı olmuyor...

calıstıgım icin izinde alamıyorum..aile hekimi bakarmı buna... ortopedimi lazım...

ayrıca özel hastahaneyemi gitsem acaba

• sigara kullanıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halısakal

sigara kullanıyor musun?

yok kullanmıyorum....

yastıktan yada yattıgım yerden olabilir diye dusunuyorum... ama baska yerde yattıgımdada sorun gecmiyor...

kafamın arkası ve ense bolgemde daima bi rahatsızlık hissediyorum... berberde otururken kafamın arkası agır geliyor bi yere kafamı yaslama hissi gibi bi his geliyor :)

ayrıcada boyun kıtlatma ( hatta cogu bolgemi ) huyumdan bi turlu vazgecemedim...
  • sabahları yumurta ye ve kan ve b12 testi yaptır. kıtlatma hareketinden vazgeç, boyun egzersizleri yapmaya başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 3 Temmuz 2013; 14:43:59 >
  • sürekli bilgisayar başında hareketsiz oturuyorsan boyun düzleşmesi olmuştur. doktora gitmelisin. yoksa boyun fıtığı başlar
  • Tansiyona baktır bi. Baş boyun bölgesiyle ilgili bir doktora görünmeni tavsiye ederim. O seni yönlendirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    çene ve kulak ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.