Mavericks bucks yada dallas suns dan biri bence mavericks bucks da dirk bogut var bu sene çok iyi oynuyo dallas suns da eric nash var,takımını bi üst seviyeye cıkardı o da
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
quote:
Orjinalden alıntı: morgcu
Üst düzey nba takımlarından en iyi hangisi?
Mavericks bucks yada dallas suns dan biri bence mavericks bucks da dirk bogut var bu sene çok iyi oynuyo dallas suns da eric nash var,takımını bi üst seviyeye cıkardı o da
bende dıyorumkı bu neden boyle sacma bıseyler yazmıs yukarıyı hıc farketmedım cok ıyı ya
miami heat
yukarıda dallası görmüyorum ben dallassız olurmu hiç favorim dallas
bende dıyorumkı bu neden boyle sacma bıseyler yazmıs yukarıyı hıc farketmedım cok ıyı ya
bende ilk önce yazılanlara bi anlam veremedim sonra seçeneklere bakınca farkettim
quote:
Orjinalden alıntı: batuhanbb
süpersin
bu arada washington da da bi tane büyücü varmış o da sanırım gilbert arenas oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
quote:
Orjinalden alıntı: batuhanbb
süpersin
batuhan senı tebrık edıyorum benı yerlere yatırdın walla ama bı konudada senı elestırmek ıstıyorum bu msj senın konunun ustlerını hıc okumadan yorum yaptıgını gosterıyo , yakısmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
bu arada washington da da bi tane büyücü varmış o da sanırım gilbert arenas oluyor
galba arkadas kolaya kactı favorı olmayanları yazdı kı daha kolaya gelsın yorulmasın : suns olmadan olurmu?
quote:
Orjinalden alıntı: NoSt3am
galba arkadas kolaya kactı favorı olmayanları yazdı kı daha kolaya gelsın yorulmasın : suns olmadan olurmu?
sende süpersin
herkes bişey karalamış bizde yazalım bari,listede benim favori takımım yok san antonio bulls ayıpladım açıkcası nasıl unutulur,tim wallace,bruce nocioni,tony hinrick,emmanuella gordon lu kadroyu nasıl es gecersiniz,tabi birde hep üstlerde görmek istediğimiz ama malesef göremediğimiz new york supersonics var tabi ehh o kadrodada rashard marbury sakatlanmasa ray francis de adam gibi oynasa şu an gayet iyi durumda olurdu,tövbe töve
takımları görünce ilk başta nfl yada nhl takımları sandım
hani dallas cowboys.. green bay packers neden yok
quote:
Orjinalden alıntı: labmen
tövbe töve
houston rockets
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme