Şimdi Ara

Üst Kat Komşu Şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iki hafta evvel aynı bina içerisinde bir alt kata taşınmam gerekti.

Yeni dairemde üst katta emekli bir öğretmen amca oturuyor ve bu amcanın karısının mental sıkıntıları var.

Kadın gece 23.30 da başlayıp saat 01.00 a kadar bazen daha fazla elektrik süpürgesi çalıştırıyor. Gündüzleri (hafta içi, haftasonu farketmeksizin) sabah 8 de başlayıp öğlesonuna kadar tuvalet, banyo dahil elektrikli süpürge ile süpürüyor.

Bina Toki yapımı, yere iğne düşse alt kata geliyor sesi.

Her sabah evdeki tüm bezleri, parça başı 10 dk dan aşağı olmamak kaydıyla balkondan çırpıyor.

Bizim kombinin bacasına çarpıyor çırptıları ve baca yerinden sökülüyor.

Birkaç kez uygun dille uyardım eşim de uyardı, kapısına gidip rica ettik ama kadın gerçekten deli, kocası ve kızını da dinlemiyor.

Süpürge veya çamaşır bir yere kadar ama kombinin bacasının çıkması (45⁰ aşağı bükülüyor baca kadın bezleri çarptığı için) bizim için hayati sıkıntı yaratabilir.

Yönetici ile görüştüm (kadının üst katında oturuyor yönetici). O da kadının gerçekten deli olduğunu, hatta yöneticinin kapısına dayanıp " senin karın gece 2 de kalkıp balkondan bizim kombinin borusuna su döküyor donsun diye" demiş adama.

Gerçekten raporu var ise cezai yaptırım yok diye biliyorum ama bir şey yapmadan da duramayacağım. Ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim acaba? Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 4 Ekim 2021; 10:3:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun cikar

usttekileri rahatsiz et

ofansif oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 4 Ekim 2021; 10:52:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bina da bizden başkaları da var onlar da etkilenir sonuçta, adli idari bir yaptırım bulabilir miyim diye uğraşıyorum, gelecek ay çocuk doğacak nasip olursa kombi yüzünden sıkıntı yaşamaktan korkuyorum açıkçası.

• Sizinkine benzer bir yırtık da benim üstümde var.
    Sabahın 7sinden elektrik süpürgesini bir açıyor, taaa gece 12 küsürlere kadar sürekli. Aç kapa, aç kapa...
    Balkonu batırması da ayrı bir konu zaten.
    Kaç kere uyardım. Değişen bir şey yok. Efendilik yapıp sabrediyorum ama sonunda gerekli yerlere şikayet edeceğim bu gidişle.
    Allah sabır versin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Hocam polis ya da zabıtaya ( hangisi ilgilenir bilmiyorum) şikayet etmek bir sonuca ulaştırır mı acaba?

Dün eşim de uyarmış teyzeyi ama "kapını kapat her gün bu saatte ben çırparım " demiş şaka gibi.

Erkek olsa bu işin önüne arkasına bakmaz amel defterini kapatırım ama 60 yaşında kadın ,bariz deli. Kocası da utançtan yerin dibine giriyor bir şey diyemiyorum ona da.

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Aynı kelimeler neredeyse. Demek ki bunların cinsi böyle.
    Ve yine bendekinin eşi de felçli. Adama ne diyeyim ki işte...
    İki kolluk tarafını da bağlıyor gibi. Balkon konusu kirlilik zabıta işi gibi çünkü.
    En sağlam bilgi yine onlara sormak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası Türkiye. Seni bıçaklayıp yaralasa bile hapise girmez. Öldürse bi ihtimal. Sen diyosun ki gürültü yapıyor :) Malesef kanunen yapabileceğin bir şey yok hocam. Tek yapabileceğin ordan taşınmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜST KAT KOMŞU
    geçen yıl açıldı
    Üst kat ve yerden ısıtma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam eve de geçen hafta taşındım, bir yıl oturup gideceğiz Allah nasip ederse ama teyze sağ olsun kanserden götürecek bizi, bir yandan sen uyarırken yüzüne Mr.Spock gibi donuk donuk bakarak yaptığı eyleme devam etmesi insanı çıldırtıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.