Üst komsumuzda bi kadın var.Bi komsu bişe aldımı illa bendede olacak gibisiden hareketleri var.Bi yeri kazarsın bahcede gelip oraya bişe diker.Mal gibi kadın lafçı. Yemek yapmasını bilmez sağ sol komsudan yemek alır kocasına ben yaptım der.Gıcık oluyorum kadına.Kimin evde olup olmadığını bilir.çözüm DH yardım lütfen
Sen bir kadın dan korkar? Sen gay misin?
Binanın ana elektrik kutusundan komşunun dairesinin sigortasını indir kalsın öyle
quote:
Orijinalden alıntı: Orgone
Sen bir kadın dan korkar? Sen gay misin?
yaş kaç -99 falan mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: xFeeL
Binanın ana elektrik kutusundan komşunun dairesinin sigortasını indir kalsın öyle
yemin ederim yaptım ama önceki zamanlarda yazın..Yakaladı bağırdı karı.. Ama onun icin değil.Ben bu karıdan net alıyodum o zamanlar.Modemi donuyodu res atılması gerekiyodu.Kadına diyemediğimden sigortasını indirip kaldırırdım
Ne yapacağını biliyorsun.
Sorduğun soruya layık bir cevap verdim işte beğenemedin mi böyle saçma bir konuya ne bekliyorsun. Al işte saçma düşüncelerde gelmeye başlamış sanki yapacaksın ya.
yemin ederim yaptım ama önceki zamanlarda yazın..Yakaladı bağırdı karı.. Ama onun icin değil.Ben bu karıdan net alıyodum o zamanlar.Modemi donuyodu res atılması gerekiyodu.Kadına diyemediğimden sigortasını indirip kaldırırdım
kadının anlattığın gibi biri olmadığına eminim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme