Şimdi Ara

üst konudan devam edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son birkaç gündür dijital fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ve forumu inceliyorum ancak hangi konuya baksam üst konudan devam edelim diye bir yönetici uyarısı görüyorum. tarih ve saate bakıp üst konuya bakıyorum beni ilgilendiren herhangibir yazı yok. aldığım her elektronik alette incelediğim donanım haberin en kötü forumu kesinlikle burası. 50 sayfaya yaklaşmış bir konunun hantallığını ve işe yaramazlığını aradığını bulamamış biri olarak dile getiriyorum. tabi bu konuyuda silmezseniz...

• gel kardeşim seni buraya alalım

http://forum.donanimhaber.com/m_22909117/tm.htm
    birçok kişi bu konudan rahatsız, bakalım Forum yöneticileri bu konuyu gündeme aldılar, inşallah bizler için olumlu sonuçlanır...
  • çok haklısın.
    üst konularda çok gereksiz mesajlar çoğunlukla.konu konuluktan çıkmış msn yazışmalarına dönmüş. mesaj yazıyorsun ama önceki konuşmaların devamları arasında kayboluyor.
    Bence bu topic motorlu araçlar bölümü gibi olsa daha verimli olur. tabi yönetici arkadaşların bildiği bişeyler varsa o başka.
  • Kısa zamanda Dijital Fotoğraf kısmında düzenleme yapılacak.
    Üst konudan devam edilmesinin amacı her üye aynı soruları sormaktadır.
    Üst konuda yer alan satın alma rehberinden daha geniş bilgi alabilir veya forumda arama yaparak aynı sorulmuş olan soruya cevap bulabilir.

Kuralları Okuyalım
  • Bence haklısın, 50 sayfalık bir konu başlığı ancak "index" veya "içindekiler" varsa işe yarar.
    İnsanlar bu durumda özel mesajlara yönelmek zorunda kalıyor. Hani ayrıntılı bir klasifikasyon yapılmış olsa diyeceğim yok. "Git ara bul" anlamına geliyor ki bu, samanlıkta iğne aramaktan farksızdır sanırım. Benim için problem değil, ama yeni başlayanlar için sıkıntılı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 30 Nisan 2008; 17:53:28 >
  • sen sorunu üstkonuda sorarsın,bizde ilgili cevabı orada veririz demek oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine yeniden foruma devam :)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.