Şimdi Ara

Üst Segment Araçlar Rüzgar Sesi Almıyor mu Cidden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghostiki

Ya siz oturup nereden ne ses gelecek diye onu mu dinliyorsunuz? Açın RADYO - CD - Müzik dinleyin;çok tatmin edicidir CİVİC in ses sitemide;ben öyle yapıyorum tek duyduğum bass lar- tizler...hemde ruhum gıdasını alıyor..sizin gibi paranoyak olacağıma..
    Paranoyaklık böyle düşündüğünüz gibi bir şey değil yalnız O kadar para veriyorsan aynı fiyata yalıtımlı olanı mı tercih edersin, yalıtımsız olanı mı ? Herkesin önceliği farklıdır, sen Honda ile dangur dungur gitmeye alışmışsındır, ben Passatla kütüphanede gibi gitmeye

• caspento kullanıcısına yanıt
    2004 ve 2018 civic sahibiyim, aralarında ciddi bir fark var.

2 arabayı tek bir şeye göre yorumlamak doğru değil bana kalırsa.

Megane mı Civic mi sorusuna sürücü arabası almak isteyen elbette Civic der.

Konforu daha mı iyi? Bence değil çünkü defalarca kiraladım Megane 4.

Megan'ın tek öne çıktığı şey motor sesini bir tık daha az içeri alıyor. Fakat bu sefer de ikisi aynı güçte olmadığı için yine temiz bir yorum yapamıyoruz.

Ben fanatik değilim yanlış anlaşılmasın. Ama Cesar'ın hakkı da Cesar'a

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTA Mania

1993 model Nissan altıma (full paket)
    Bu arabada duyduğum tek ses yüksek fan ve motor sesi.
    Biz arabaya yıllarca gözümüz gibi baktık (9 sene-338.000) km. Ya ondan yada şanslıyız.
    Modeli bilmediğim için internetten baktım gemi gibi =) ilanda 6 tane var, 15 bin tl civarı.
  • caspento kullanıcısına yanıt
    Ben Honda ile şanzıman ne zaman ısınır, ne zaman canı sıkılır ne zaman patlar ne zaman kucağıma alırım üzerine de 10 15 bin veririm diye hiiiiiiiiiiiic kafaya takmıyorum bile. . Ama DSG ciler tam paranoyak olmuş....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W222 kasa makyajlı Mercedes S400 dizel, 9. vites 2.00 devirde 180 ile gidiyorsunuz ve içeride çok rahatlıkla şöför ile muhabbet edebiliyorsunuz, dışarıdan rahatsız edici bir rüzgar sesi duyulmuyor.

Bu iş aslında ne kadar ekmek o kadar köfte meselesi. 5 serisi elbette ki 1 serisinden az rüzgar sesi alacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Japon araçları park halinde, motor çalışmıyorken de ses yapıyor onu da ekleyelim lütfen.

Alıntıları Göster
    Süper cevap!
    Fan boy gördüm de bunun kadarını da görmedim. Yönetim de özel olarak tutuyor bence bu elamanı boş beleş yorum yapsın ortalığı karıştırsın forum da hit alsın diye

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Beni niye alıntıladınız o zaman hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 4 Mart 2019; 23:5:11 >
  • bu konuda en iyi golf diyorlar segmentinde üst segment olarakta yine almanlardır bence passat vs
  • DeadLifter kullanıcısına yanıt
    hangi araç o 170'e kadar hiç rahatsız etmeyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: comprehensive user guide

hangi araç o 170'e kadar hiç rahatsız etmeyen?
    audi a8
    en sessiz araç seçilmişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Paranoyaklık böyle düşündüğünüz gibi bir şey değil yalnız O kadar para veriyorsan aynı fiyata yalıtımlı olanı mı tercih edersin, yalıtımsız olanı mı ? Herkesin önceliği farklıdır, sen Honda ile dangur dungur gitmeye alışmışsındır, ben Passatla kütüphanede gibi gitmeye

Alıntıları Göster
    Passat mı kütüphane gibi? Bizim müdürde vardı biraz direksiyonuna geçtim rölantide bile motor sesi olduğu gibi içerideydi. 70-80 km hıza kadar fc5 Civic ile arada pek bir ses farkı yok. Aradaki farkı ancak 100 km üzerinde hissedebilirsiniz.

Dangır dungur gidiyor dediğiniz araçta akustik ön cam var. Eski kasaları yalıtım olarak zayıftı ancak yeni kasası öyle değil.

100-110 km hızla giderken arka koltuktakilerle ufaklık uyanmasın diye fısıltı halinde konuşabiliyorum. Bence yalıtım olarak gayet iyi durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Passat mı kütüphane gibi? Bizim müdürde vardı biraz direksiyonuna geçtim rölantide bile motor sesi olduğu gibi içerideydi. 70-80 km hıza kadar fc5 Civic ile arada pek bir ses farkı yok. Aradaki farkı ancak 100 km üzerinde hissedebilirsiniz.

Dangır dungur gidiyor dediğiniz araçta akustik ön cam var. Eski kasaları yalıtım olarak zayıftı ancak yeni kasası öyle değil.

100-110 km hızla giderken arka koltuktakilerle ufaklık uyanmasın diye fısıltı halinde konuşabiliyorum. Bence yalıtım olarak gayet iyi durumda.

Alıntıları Göster
    Passattamı rolantide ses içeride Tamam öyle olsun, civic en sessiz ve konforlu araç

• Özel olarak üretilmedikçe her araba rüzgar sesi alır. Kimi erken kimi geç.

Pejo 308 t9 115-120lere kadar sorun yok. Ama 150den sonra fırtına kopuyor zannedersin ama müzik filan açınca pek hissetmiyorsun.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    A8 c sınıfı değil diye biliyorum ama yanlış isem düzeltin lütfen
  • quote:

alıntınin alıntısını okumayınca böyle olur tabi

• Yani bu aslında hızına göre değişkenlik gösterir mesela eniştenin xc90 ına bindik (2017 model olması lazım) 210 a kadar ses yok tık yoktu 220 230 başladı birde rüzgardan ziyade sınıf yükseldikçe hızı hissetmiyorsunuz öylede bişey var açıkçası ben 220 ye ayak bastığımızda 130-140 falan zannetmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 12 Mart 2019; 7:57:35 >
  • Civic Fc5 rüzgar sesi almıyor pek 150 km ye kadar. yol sesi alıyor, kötü yanı odur.
    Motor sesi falan da rahatsız etmiyor, yol sesi de lastiklerle alakalı diyen var lastik değişince azalmış falan. Yine de kulak tırmalayan bir ses değil en azından alışıyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 12 Mart 2019; 8:11:37 >
  • quote:

a8 a sınıfıdır. Rakipleri i10 ve fiat pandadır. C değildir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.