Şimdi Ara

Üst Seviye Android Tavsiyesi !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hafta içi elime hediye olarak İPhone 4S gelecek... Ama İPhone dan tiksindiğim için Android işletim sistemli bir telefonla takas yapmayı dusunuyorum...

İphone 4S fiyatına alınabılecek olan Android İşletim sistemli High-End Modeller neler ve neleri tavsiye edersiniz ???

Kriter olarak sorarsanız ;

-Min. 8MP Kamera
    -Min. 1 GB Ram
    -3D Oyunlarda üst seviye Görüntü kalitesi
    -Min. 4" Ekran

• bu kriterlere uyan bir çok telefon var. ben htc one x, htc one s, samsung galaxy s2, samsung galaxy s3 arasından tercih yapmanızı öneririm.
  • Bende ozellikle One X ve S3 arasında kararsız kaldım... Ilk baslarda Xperia S de dusunmedım değilim...
    Ama almışken ve uzun surelı olarak kullanacagımı dusundugumde Max. Performans ıcın hangısı secılmelı :D
  • Samsung Galaxy Nexus veya Motorola Droid Razr 'da olabilir.
  • Nexus ve XT910 şık telefonlar... ama S3 ve One X e gore Teknik ozellık bakımından bı alt kademe de kalıyorlar bence... mumkunse bır Pozıtıf ve Negatif lıstesı cıkararak kıyaslarsanız sevınırım...
  • one x ya da s3 ikiye indirin derim s3 ve one x alınabiliyoken one s ve s2 tercih etmek mantıksınz olur .en azındna s2 tercih etmek. tasarımı dolayısıyla da one x diyorum ama şarz önemli değilse. gerçi ikisinin de şarzı birbirine yakın gidiyodur. ama benim önerim one x
  • İkisi arasında secım yapmakta bende zorlanıyorum... Ozellıkle GPU performansları nasıl merak edıyorum... Tegra 3 ve Mali T400 sanırım GPU lar... bıldıgınız saglam bır test sıtesı varsa yonlendırebılırsenız memnun olurum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şarj çok önemli özellikle benim için yani, SIII şarj konusunda daha iyi, tahmini olarak konuşuyorum benim açımdan gündelik kullanımda SIII 2 gün gider, One X 1,5 gün gider fakat asla yarım şarjla yola çıkmam, bir de sık sık ve tam bitmeden şarj edeceğimden biliyorum ki kısa süre içerisinde bataryası ölecek, üstüne üstlük bir de bataryasını değiştirme şansım ya da yedek batarya takma şansım yok, fakat durum SIII de çok farklı. Sonuçta Android özgürlükse bataryamı da özgürce takıp çıkarabilmeliyim. Bu arada Sense çok çekici geliyor tahmin edebiliyorum fakat her ne kadar üst düzey de olsa Sense arayüzü telefonun kaynaklarını sömürmekte (az da olsa!). TouchWiz son güncellemeden sonra en mükemmel düzeye geldi, minimum kaynak kullanımı ve güç tüketimine sahip şuan, kim bilir ileride daha da gelişecek ve mevcut durumda Sense ile kıyaslamak bile mantıksız, bir de SIII super amoled ekrana sahip ve bilindiği gibi gayet az enerji tüketiyor, ekran siyah iken sıfıra yakın bir güç tüketimi söz konusu... Ayrıca SIII deki yenilikler ve ince düşünceler de telefona artı olarak düşünülebilir. Bunun yanında her ne kadar 100Mhz daha az bir işlemciye de sahip olsa kesinlikle Exynos kesinlikle Tegra 3'den daha başarılı. Benchmarklardan da anlaşılabileceği gibi. Bir de android, temel olarak java'dan besleniyor diyebiliriz ki SGSIII de java motoru adeta yeniden yapılandırılmış, bir testte iPhone 4s'e iki kat fark attı :)

Bilgileri araştırdım, yakında inşallah ben de telefon alacağım, bayağı bir düşünüp taşındıktan sonra SIII daha makul geldi.

Hatasız kul olmaz, hata varsa düzeltin, hepimiz faydalanmış oluruz!

İyi Forumlar!

• Sense veya TouchWiz benim ıcın cok onemli değil... S3 ve One X arasında %5-10 arası performans da cok muhim değil...

Tegra 3 Platformunda yazılımsal destek bulunur mu o konuda tereddut edıyorum...
    Kımılerıne gore bu soyledıgım sacmalık gıbı gelecek ama 2 gun Senseden sıkılıp herhangi bir Custom Rom a gecebılırmıyım...
    Tegra ıcın yazılımsal destek ne muddet saglanır... Tegra 3 Olu dogan bır cocuk mu ?

One X herkezın bıldıgı gıbı cıkısında bır kısım sorun olmus yamalar ıle duzeltılmıs ve ıyılestırılmıs bır durumda...

Bu sorulara gonul rahatlıgı ıle cevaplarım One X ıcın olumlu olsa tereddut etmeyecegım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.