Şimdi Ara

Üst seviye medya oynatıcısı tavsiyesi. Kökten çözüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2TB HDD takabileceğim, kayıt özelliği olan ve çeşitli filmleri oynatabilen bir media player bakıyorum.

NOVATRON NTR81WT uygun gözüktü fakat cihaz 1.5 senelik ve daha yeni modelleri çıkmıştır diye tahmin ediyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38223292/tm.htm

Kayıt olarak Digiturk HD gibi bir cihazdan Sony RDR-HX680 120gb in önce HDD sine oradan da DVD Calar'a kayıt atıp DVD'ye kayıt ediyorum. Bu yüzden timerlı olması sanırım şart değil.

NOVATRON 'ın yeni nesilleri ya da DARK'ın ileri seviyeleri ya da benzer cihazlardan tavsiyeleriniz var mı acaba?

Özetlemek gerekirse

• Türkçe menü desteği ve kolay kullanılan ara birim ve uzaktan kumanda
    • Kayıt özelliği
    • Dosya formatı desteği
    • HDD bay
    gerekiyor sanırım evde tam çözüm için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervusvagus -- 5 Aralık 2011; 23:56:59 >

• dune hd max düşünüyorum nasıldır nedir herhani bilginiz varmı acaba?
    saygılar
  • GERÇEKTEN HARİKA BİR CİHAZ BENCE KAÇIRMA DERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervusvagus

2TB HDD takabileceğim, kayıt özelliği olan ve çeşitli filmleri oynatabilen bir media player bakıyorum.

NOVATRON NTR81WT uygun gözüktü fakat cihaz 1.5 senelik ve daha yeni modelleri çıkmıştır diye tahmin ediyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38223292/tm.htm

Kayıt olarak Digiturk HD gibi bir cihazdan Sony RDR-HX680 120gb in önce HDD sine oradan da DVD Calar'a kayıt atıp DVD'ye kayıt ediyorum. Bu yüzden timerlı olması sanırım şart değil.

NOVATRON 'ın yeni nesilleri ya da DARK'ın ileri seviyeleri ya da benzer cihazlardan tavsiyeleriniz var mı acaba?

Özetlemek gerekirse

• Türkçe menü desteği ve kolay kullanılan ara birim ve uzaktan kumanda
    • Kayıt özelliği
    • Dosya formatı desteği
    • HDD bay
    gerekiyor sanırım evde tam çözüm için.

MErhaba kayıt özellikli medya oynatıcı arıyorsanız kendi kullandığım Dexonic marka cihazını tavsiye ederim.Oynatmadığı formata rastlamadım.Ayrıca kayıt kaliteside güzel, bunun haricinde yutube girip videoları, ip tv ve ağa bağlanıp medya dosyalarını oynatabiliyor.Türkiye yetkili servisi ve satıcısı dijitaltrend dir.Bir bu cihazı incelemenizi tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.