Şimdi Ara

üst seviye telefon alıcam yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaz sonuna bi telefon almayı düşünüyorum para sorun değil windows phone almak için erken o yüzden lumiaları eliyorum apple almak istiyorum aslında uygulamalar için, aklım bi yandan xperia z'nin su geçirmezliğine kayıyo htc one'ın da hoparlörleri mükemmel galaxy s4 performansıyla çekici ne yapsam bilemedim iphone 5s'i bekleyeyim diyorum ama sd kart desteği yok ve pili de çıkmıyor bu yüzden korkuyorum açıkçası sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargab -- 14 Temmuz 2013; 12:05:41 >

• Iphone 5 batarya için korkuyorsan 4s için bir aparatı vardı 5 için biraz araştırırsan bulabilirsin S4 güzel telefon benim kullanımıma göre S4 daha uygun duruyor senin telefonda ne yapcağına bağlı diğer htcsiyi ve xperia yi bilen arkadaşlara sormak lazım .Çok abartılı olmadan oyun oynayım internete giriyim biraz müzikde iyi olur dersen Iphone derim ama performans dersen bence S4 diğer iki telefon hakkında pek bir bilgim yok yalnız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal0738 -- 14 Temmuz 2013; 10:55:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi ben telefonu tam performans kullanırım oyun oynarım internetten çıktığım yok hoparlör ve kulaklığı da iyi olmalı ayrıca iphone 5 değil 5s diyorum
  • 5s de de vardır çok hafıza korkun varsa 32 lik falan al ama bende tabletimiz alırken o konuda korkuyordum ama hala bitiremedim 16 gb. Ve iosdanda gayet memnunum ama müzik kulaklık falan dersen htc siye yönelmelisin sen ya s4 yada htc derim ama bildiğin gibi 5s daha çıkmadı o çıktıktan sonra tam yardımcı olabilir herkes

• Bide açıkçası çok suya düşürme meraklısı olma su geçirmediği için telefon almak bana biraz acayip geliyo

• parası önemli değil 32 gb alabilirim suya düşürmek değil olay suda fotoğraf çekinmek abicim su geçirmeyen kılıflarla ip5s xperia z gibi kullanılabilirmi??
  • Dediğim gibi iPhone 5s çıkmadı ama şuna piyasada olan iPhonelarla bizzat çekmişliğim var
    Ayrıca iOS alacaksan bi cloud hesabında iki alet yapma çözümü kolaymış ama bulmak için baya uğraşmıştım şu an telefona ayrı tablete ayrı ama onunda paylaşma ayarlarından ayarlayabiliyormuşsun ama benim gibi uğraşmıyorsan ayrı hesap aç derim
    Ayrıca 5s in nasıl olduğu belli değil beğenmiycen bir şekilde gelirse diye de düşün ;) Tabi zannetmiyomda insandan insana değişir zevk anlayışı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up up fikrilerinizi eksik etmeyin
  • up ya hadi o kadar param boşa mı gitsin yardım ediin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.