Şimdi Ara

Üst üste 5.yıldır şampiyonlar ligine gidemiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllık 30-35 milyon bonservis ücretleri , senelik 50-55 milyonluk maaş bütçesiyle . Son 10 yılda izledigim en fiyasko futbol takımı , daha kötüsü ne olabilir çok merak ediyorum .

• Bu gurur hepimizin.Ama öyle deme 3 temmuz yea şike süreci çok yıprattı yeaa.Tesis yaptık yea
  • daha da kötü günler bekliyo bizi malesef mantalitemizi sadece oyuncu odaklı değil klüp olarak temelden değiştirmeliyiz yoksa durum vahim ölüyoruz toprak atanımız yok şuan. Bu klüp bunları bu taraftar bunları hak etmiyor malesef
  • Beterin beteri vardır.Sağlık olsun.
  • Parayı geçtim giden prestij ağır oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetiminden çaycısına, futbolcusundan top toplayıcısına. Rotasyon lazım. Yoksa bir halt olmamaya devam. Gereksizler gidene kadar, feneriumdan bileklik dahi almayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal ŞL ön elemelerinde fire vermeden geçmiş, bizim yüzsüzler de tam tersi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okangs

Parayı geçtim giden prestij ağır oldu

prestij mi hangi prestij ?

karşımıza kim çıkarsa çıksın artık korkar oldum.

acaba demekten kendimi alamıyorum.

arsenal taraftarı bence acaba dememiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okangs

Parayı geçtim giden prestij ağır oldu

Yapılan transferlere harcanan para ve alınan sonuçlarla avrupanın gözünde katar takımı gibi olduk zaten
  • o kadar oldu mu ? Rezillik. o kadar para harciyoruz
  • Zico'lu çeyrek final günlerini öyle böyle değil çok özlüyorum.Heyecandan oturamıyordum maçı izlerken.Chelsea'den gol yiyorduk,olsun atarız biz diyorduk,inanıyorduk ve atıyorduk.O günden sonra düşüşe geçti bu takım ve devam ediyor,köklü bir değişiklik olmazsa da devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Zico'lu çeyrek final günlerini öyle böyle değil çok özlüyorum.Heyecandan oturamıyordum maçı izlerken.Chelsea'den gol yiyorduk,olsun atarız biz diyorduk,inanıyorduk ve atıyorduk.O günden sonra düşüşe geçti bu takım ve devam ediyor,köklü bir değişiklik olmazsa da devam edecek.

+1907

• Anadolu takımına döndük
  • Burada kibirli GS'liler diyenlerin çoğu hatırlarlar, 6 senedir gidemediniz Avrupa fatihi kimmiş diye dalga geçtiler aylarca, özellikle geçen yaz kimse çeyrek final oynayacağımızı tahmin etmiyordu. Olası bir Cas'ın onay vermesiyle bu 6-7 yıla çıkacak, sonra kim bilir ne zaman katılacaksınız. Kısacası demem o ki, futbol bu batarsınız da çıkarsınız da dert etmeyin bu kadar.
  • Ne çok iyisiniz ne çok kötü. Şöyle ligi bir 8. 10. Bitirseniz dibe vurup tavan yapacaksınız ama her sene ilk 3 e oynuyosunuz arkadaş. Bak Galatasaray bi 8. Oldu her şey kökten değişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Ne çok iyisiniz ne çok kötü. Şöyle ligi bir 8. 10. Bitirseniz dibe vurup tavan yapacaksınız ama her sene ilk 3 e oynuyosunuz arkadaş. Bak Galatasaray bi 8. Oldu her şey kökten değişti.

Son 10 yilda 9 kez ilk2ye girdik diye biliyorum. İlk 3 degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Ne çok iyisiniz ne çok kötü. Şöyle ligi bir 8. 10. Bitirseniz dibe vurup tavan yapacaksınız ama her sene ilk 3 e oynuyosunuz arkadaş. Bak Galatasaray bi 8. Oldu her şey kökten değişti.

Tamam işte hocam ilk 3 e oynamışsınız hep sonuç olarak.

• son 5 yılda transfere harcanan 150 M. euronun neticesi bu mu türkiye kupası için mi transfer yaptık onca çöp
  • quote:

quote:

quote:

illaha muhalefet olacak ypacak bişi yok

• quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.