İlk öncelikle bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Sorunum şu ki, AverMedia firmasının "Aver TV Satellite PCI" ürününü satın aldım. Ürünün kutusunun üzerinde ki açıklamada "ProgDVB & My Theatre Yazılım Desteği" diye bir ibare bulunuyor fakat ben satın almış olduğum bu DVB-S tv kartımı ne ProgDVB ne de DVB Dreams programlarıyla çalıştıramadım. Satın aldığım tv kartımda sorun olduğunu sanmıyorum çünki kutu içeriğinden çıkmış olan AVerTV6 programı ile sorunsuzca çalışıyor ama ProgDVB ve DVB Dreams programlarıyla tv keyfini yaşayamadım. Gerek DH forumlarında gerekse diğer forumlarda sorunum ile ilgili bilgiler aramama rağmen net bir cevaba ulaşabilmiş değilim. Bilgisayarımın özelliklerinden kaynaklanan bir sorun olacağını da düşünmüyorum ki bilgisayarımın özellikleri
Bu iki programı kullanabilmem için ne gerektiği konusunda yardımcı olan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim.
Küçük bir bilgi eklemeyi unutmuşum. Bilgisayarım Tv kartını Aygıt Yöneticisinde AverMedia A706 olarak görüyor. Kullanmış olduğum sürücü versiyonu da 3.5.64.82 dir
AverMedia A706 TV kartı ProgDVB uyum sorunumu çözebildim sonunda. ProgDVB programının 5. sürümünü kullanıyorum şu anda. TV kartımı tanıtabilmek için Aver Media nın Amerika sitesinde bulunan fakat Türkiye sitesinde bulunmayan Windows7 sürücüsünü indirerek kartımı ProgDVB ye tanıtabildim. Şu anda tek sorunum ProgDVB nin modüllerini yükleyememek. Onu da araştırarak halledebilirim sanırım.
driverını nasıl tanıtabıldın?? link gönderebilirmisin?