Şimdi Ara

Usta olay çok sakat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi Bursa GS maçını izliyorumda aman yarabbi! İnşaallah toparlanırız bunlarla oynayacağımız zamana kadar.

• Sadece bursa gs degilki hocam iki haftadr macları izliyorum bütün takmlar oyle ligde en kötü oynayan biziz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

Sadece bursa gs degilki hocam iki haftadr macları izliyorum bütün takmlar oyle ligde en kötü oynayan biziz

Futbol dediğinde budur işte. Nedir o öyle 10 kişi defans. Keyif verecek izlediğin oyun. Sonunda yenilmişsin yenmişsin önemli değil. Bursa bu maçı kaybetsin git tribündekilere sor hepsi memnun olmuştur sahada izlediklerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Sadece bursa gs degilki hocam iki haftadr macları izliyorum bütün takmlar oyle ligde en kötü oynayan biziz

Futbol dediğinde budur işte. Nedir o öyle 10 kişi defans. Keyif verecek izlediğin oyun. Sonunda yenilmişsin yenmişsin önemli değil. Bursa bu maçı kaybetsin git tribündekilere sor hepsi memnun olmuştur sahada izlediklerinden.

Aynen hocam bugün sivas macını izledim de carlos'un ilk TD'liği ama takım catır catır oynuyo sivası,bursayı,paşayı gördükçe kahroluyorum ulan anodolu takımı kadar bile oynayamyoruz fark yiyelim ama güzel futbol olsun birdahaki maça umut edelim o da yok

• ee Daum faktoru.

Zamaninda az cektirtmedi rakiplere..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Aynen hocam bugün sivas macını izledim de carlos'un ilk TD'liği ama takım catır catır oynuyo sivası,bursayı,paşayı gördükçe kahroluyorum ulan anodolu takımı kadar bile oynayamyoruz fark yiyelim ama güzel futbol olsun birdahaki maça umut edelim o da yok

Net olarak soyluyorum bizden ptt 1.lige yukselen takimlar bile daha iyi oynuyodur hele balkes teki iki tane zenci bizi dagitir

• Hocam bursa maçından girmişsiniz.Ben Bursaspor taraftarıyım gol yediğimizde en ufak bir üzülme,burukluk olmadı içimde.Varsın böyle oynayıp yenilelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

Hocam bursa maçından girmişsiniz.Ben Bursaspor taraftarıyım gol yediğimizde en ufak bir üzülme,burukluk olmadı içimde.Varsın böyle oynayıp yenilelim.

İşte kardeş biz de dün gol atınca en ufak mutluluk,heyecan olmadı,böyle oynadıktan sonra yensek ne olur
  • Daum diye yırtındım ben ama burda çok taşladılar
  • abi bizim takımdaki bozukluk nerden geliyo ben onu anlamıyorum. anadolu takımları nasıl oynuyor ya. kesinlikle anadolu takımlarını küçümsemiyorum ama bi fenerbahçe olmadıkları kesin. biz onlardan maddi açıdan bu kadar üstünken nasıl beceriyoruz da bu kadar başarısız olabiliyoruz. gerçekten sağlam bi gerekçe istiyo bu durumumuz
  • Daum farkı bursaya yaramış ama o oyuncularla şampiyonluk olmaz.
  • Pres yapamamak, hücum futbolu oynayamamak, onlarca yıldızla bile zevk vermeyen futbol oynamak. Sanki bu futbol karakteri yıllardır bizim takımın içine sinmiş bir şekilde gitmiyor, uzaklaşmıyor.
  • Daum Bursa'yı şaha kaldırmış resmen...Bu arada Cimbomla oynadık zaten yedeklerimizle uzatmalarda anca yenebildiler...
  • fenerin en büyük sorunu isteksiz orta sahasıdır. ayrıca atak organizasyonu yok, kontra atakları boşa eritiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

Daum Bursa'yı şaha kaldırmış resmen...Bu arada Cimbomla oynadık zaten yedeklerimizle uzatmalarda anca yenebildiler...

Al işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

Daum Bursa'yı şaha kaldırmış resmen...Bu arada Cimbomla oynadık zaten yedeklerimizle uzatmalarda anca yenebildiler...

Al işte

Gülecek birşey yok yanlış değil söylediğimiz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde organizasyon yok

orta sahada ileriye top sürebilecek, verkaça girebilecek adam yok

sap gibi bekliyorlar sahada. böyle top mu oynanır? sürekli hareket halinde olacaksın alan değiştireceksin

ilk biraz deniyorlar gibi sonra fizikleri de yetmeyince başlıyolar doldur-boşalt oyununa. alves yükseltsin sow webo emenike debelensin.

sen fenerbahçe'nin futbolcusuysan taktik vermeseler bile başında kimse olmasa bile oynamak mücadele etmek zorundasın.

tamam kabul yeni oyuncular geldi birbirlerini tanımıyorlar ama mücadele de yok sahada.

kadroda da çürük adamdan ziyade aynı tipten bir sürü oyuncu var. orta sahada 1 defansif özellikli bir çift yönlü bir de ofansif orta saha gerekirken bizde 3'ü de defansif (topal-selçuk-meireles)
  • Beyler iyimser olalım? sizce hiç düzelme umudu yok mu ? Bu takımın hali gerçekten içler acısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Beyler iyimser olalım? sizce hiç düzelme umudu yok mu ? Bu takımın hali gerçekten içler acısı

Teknik bir hata olduğu bariz, bu takımın çok ihtiyaç duyduğu bölgelere alper, alves gibi 2 oyuncu alındı Emenike ile forvet hattı güçlendi geçen sene uefada yarı final görmüş ligde de 2. olmuş bir takımdık. Ben sonumuzu karanlık görmüyorum açıkçası tek sıkıntım bu kadar imkan fırsat varken şl de başarı alamayacak olmamız. Yoksa bu takım ligde son haftaya kadar şampiyonluğun içinde olacaktır. Sorun nerde dersek aklıma gelen ihtimaller ; takıma şimdiye kadar alışmadığı şekilde kondisyon yüklenmeye çalışıldı ki şimdiki güçsüzlük ve formsuzlukları yorgunluklar ama bunun nimetleri de olacaktır iler ki dönemlerde, veya takım futbolcular Aykut hocadan kopamadı teknik taktik anlamadım da bu dönem o yüzden sancılı geçecek ama bu da geçici bir dönem sürer. Her ihtimalde takımın kalitesi belli, eksiklikleri yok mu var takımda çok kalifiye işçi var ama patron yok creatif oyuncu eksikliğimiz var fazlaca bunun yokluğunu çekeceğiz bu transfer dönemi olmasa da ocakta o isim aranacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Beyler iyimser olalım? sizce hiç düzelme umudu yok mu ? Bu takımın hali gerçekten içler acısı

Teknik bir hata olduğu bariz, bu takımın çok ihtiyaç duyduğu bölgelere alper, alves gibi 2 oyuncu alındı Emenike ile forvet hattı güçlendi geçen sene uefada yarı final görmüş ligde de 2. olmuş bir takımdık. Ben sonumuzu karanlık görmüyorum açıkçası tek sıkıntım bu kadar imkan fırsat varken şl de başarı alamayacak olmamız. Yoksa bu takım ligde son haftaya kadar şampiyonluğun içinde olacaktır. Sorun nerde dersek aklıma gelen ihtimaller ; takıma şimdiye kadar alışmadığı şekilde kondisyon yüklenmeye çalışıldı ki şimdiki güçsüzlük ve formsuzlukları yorgunluklar ama bunun nimetleri de olacaktır iler ki dönemlerde, veya takım futbolcular Aykut hocadan kopamadı teknik taktik anlamadım da bu dönem o yüzden sancılı geçecek ama bu da geçici bir dönem sürer. Her ihtimalde takımın kalitesi belli, eksiklikleri yok mu var takımda çok kalifiye işçi var ama patron yok creatif oyuncu eksikliğimiz var fazlaca bunun yokluğunu çekeceğiz bu transfer dönemi olmasa da ocakta o isim aranacaktır.

Şu karamsar ruh halimi biraz olsun hafiflettin hocam insallah dediğin gibi olur +1907

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.