Şimdi Ara

Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
23
Favori
83.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da dürüst profesyonel BMW servisi arıyorsanız;

Efe Mekanik Uğur Soysal
    Götürün aracınızı farkı görün. Çözemediği hata sorun hasar motor vb bişey yok. 10 numara işçiliği vardır.
  • İzmirde güvendiğiniz, Özel Renault servisi var mı bildiğiniz?
  • kartal oto sanayi opel öncelikli kardeşler oto ömer usta adam yapamadığı şey için yönlendiriyor yapabildiğinide gayet iyi yapıyor. öneririm
  • Bostancı oto sanayide anv tuning mekanik işlerde yapar direksiyn mafsalında sorun ve sağ rotbaşı değişecekti araba 1,5 gün kalması lazım dedi 1,5 gün sonra gittiğimde araba 3 tarafından vurulmuş sağ arkada da 2 metre boyunda çizik vardı tabi kabul etmedi aman siz siz olun dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana'da iyi bir oto-elektrikçi arıyorum. Aracımda tekleme problemi var ama farları açınca tekleme düzeliyor. Motorda vs. bakılmadık yer kalmadı sorun çok büyük ihtimalle elektriksel.
  • kardeşim en iyi usta tanıdığın ustadır
  • tanıdık usta candır
  • USUL OTO - Vahit Usta

İstanbul / Bayrampaşa'da, Bayrampaşa Aşevine köprü altına gelmeden 200 metre kadar geridedir.

Motor ve Mekanik işleri ustasıdır ama gerekli elektrik yönlendirmelerinide yapmaktadır yeri geldiğince.

Fiat, Renault, Toyota, Hyundai, Volkswagen, BMW, Ford bu araçlarla ilgilenmektedir.

İşinin ehlidir ve uygun fiyatlarla işçilik yapmaktadır, ölçüsünü şöyle örnek vereyim: 4 buji değiştiriceksiniz atıyorum, bir elektrikçi uğraşmak istemez 50 tl ister işçiliğe, Vahit usta 25 ister ama düzenli tertipli iş yapar kontrol eder. Bu ölçü ile çalışır, hakkında para alır, düzgün ve temiz iş yapar. Acele acele iş yapan eline bulaştıranlarla karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xilence -- 15 Temmuz 2017; 15:12:23 >
  • Arkadaşlar istanbulda ikamet ediyordum çerkezköye taşındım çerkezköyde brodwayımı gönül rahatlığıyla götürebileciğim işinin ehli güvenilir usta varmı

• arkaşdaşarlar, ümrnaiye yada mustafa kemal taradında tavsiye edebiliecğeiiz frenci lazım ya, disk torna işi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: daydkiss

arkaşdaşarlar, ümrnaiye yada mustafa kemal taradında tavsiye edebiliecğeiiz frenci lazım ya, disk torna işi var

Ümraniye sanayide tornacı var, ama sırf tornacı 40-50 lira alır. Diskler pahal değilse yenisini alın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yakın zamanda arabanın sağ tarafı başka bir aracın tampona sürttüm.Çok derin olmayan çizik ve boyada hafif zedelenmeler var.Şimdilik boyatmayı düşünmüyorum, önce pasta cila yaptırıp ne kadar düzelecek diye bakmak istiyorum.İstanbul anadolu yakasına yeni taşındığım için maltepe-ataşehir hattında önerebileceğiniz iyi bir yer varsa sevinirim.Ayrıca anadolu yakasında işinin ehli özel bmw servisi tavsiyelerinize de açığım.
  • İstanbul Avrupa yakasındakiler için
    Teknik oto sanayi sitesin de 2 blok no 42 Topkapı da Baykan Kardeşler var

2 yıldır aynı yere giderim hep doludur hepte işlerini güzel yaptılar en ufak sorun yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim fiyatları da oldukça uygun
  • İzmir'de Oto elektirik üzerine Balçova küçük sanaayide "KALENDER OTO" Hasan usta, üstüne tanımam.12 yıldır,elektirik aksamı,akü,şarz dinemosu ve bilimum oto elektirik işlerinde bir numaradır.Bilginize.
  • Maslak ataturk oto sanayide MEVLÜT oto doşeme KESİNLİKLE FİYAT DAHİ sormanizi tavsiye etmem.

İscilik rezalet , bir is yaparken araca zarar vermekte ustune yok.

Full kelime , rezalet is ve iscilik.

Ozetle konuyu anlatayim tek basima gidip gosterdigim 4 koltuk icin(4kapiyida tek tek acip gosterdim) boyamaya 350tl diyip , araci biraktigimda oglen gelebilirsiniz dendi , oglen gittim on iki koltuk boyali. Ve okdr itinali suslu taklali kelimelerden sonra sadece 2 bant cekip maskeleme yapmis , bi gazete ser bari koltuklari sokmedin terbiyesiz herif. Dosemeleri boya tozu yapmis silcez abi diyor ... Sonra da Bana sadece on iki koltuga o fiyati vermis oldugunu soyledi.

Suratinda pis bir siritma ...

Allahtan belasini bulmasi , aldigi paranin ne hayrini nede bogazindan gecmemesini dilerim.

İs isten gectikten sonra sanai de AT HİRSİZİ dendidigini de ogrendim.

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 5 Mayıs 2017; 11:9:43 >

• İzmir Karabağlar ya da 6. sanayide tavsiye edebileceğiniz işinin ehli temiz bir tamirci var mı?
  • Çerkezköyde işnin ehli dürüst kaportacı arıyorum

• Bursa'da kaporta boya işinde usta aranmakta

• Adana fiat palio iyi bir usta aranıyor. Palio dan anlayan çok paracı olmayan

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.