Şimdi Ara

Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
23
Favori
83.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevemem1985

2009 dacia logan mcv var. İstanbul Avrupa yakasında rutin kontroller yaptırmak istiyorum. Motor frenler balatalar yağ vs. Tavsiye edeceğiniz yer var mı..
    Mersin'den 2.el araba almayı düşünüyorum. Aracı motor, kaporta, alt takım vs dahil komple inceleyebilecek işinin ehli tavsiye edebileceğiniz esnaf var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHiM

Mersin'den 2.el araba almayı düşünüyorum. Aracı motor, kaporta, alt takım vs dahil komple inceleyebilecek işinin ehli tavsiye edebileceğiniz esnaf var mıdır?

Alıntıları Göster
    yetkili servise gitmeyeyim diye ustaya götürüyoruz aracı pahalı olmasın diye usta dediğimiz adamlar tamir yapmıyor ki anlaştığı yedek parçacıdan direk alıyor takıyor.

böyle esnaflik olmaz ya cidden. maalesef bende şunu anladım karışıkcı adamlara gitmeyeceksiniz. adam her marka arabadan anlarım ayağına yatıyor yok arkadaş

birisi wv ciyse renaulttan iyi anlayamıyor veya tersi.

anadolu yakasında drm oto var maltepede gitmeyin kesinlikle.

iyi ustaları burada paylaşalım faydalanalım. kötüleride paylaşalım ki kimsenin canı yanmasın boşuna

• quote:

Orijinalden alıntı: ozoz15

yetkili servise gitmeyeyim diye ustaya götürüyoruz aracı pahalı olmasın diye usta dediğimiz adamlar tamir yapmıyor ki anlaştığı yedek parçacıdan direk alıyor takıyor.

böyle esnaflik olmaz ya cidden. maalesef bende şunu anladım karışıkcı adamlara gitmeyeceksiniz. adam her marka arabadan anlarım ayağına yatıyor yok arkadaş

iyi ustaları burada paylaşalım faydalanalım. kötüleride paylaşalım ki kimsenin canı yanmasın boşuna

valla hocam benim kadar usta gezen yoktur anadolu yakasında,çoğu usta ben paraya bakarım ayağıyla çalışıyor 3 yıldır piyasayı araştırıyorum kavacıkta olan ustam kadar iyi yapan ucuz yapan bir yer görmedim,önce tamir edilir mi diye bakar yok kurtarmazsa en son değiştirelim der.Tavsiye ederim.forumda paylaştım konum ve bilgilerin.Nasip oto diye bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: Halisünasyon

quote:

Orijinalden alıntı: ozoz15

valla hocam benim kadar usta gezen yoktur anadolu yakasında,çoğu usta ben paraya bakarım ayağıyla çalışıyor 3 yıldır piyasayı araştırıyorum kavacıkta olan ustam kadar iyi yapan ucuz yapan bir yer görmedim,önce tamir edilir mi diye bakar yok kurtarmazsa en son değiştirelim der.Tavsiye ederim.forumda paylaştım konum ve bilgilerin.Nasip oto diye bir yer

Alıntıları Göster
    Opel;

Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde Tekcan oto Şaban usta var. 25 yıllık opel ustası, arabanın dilinden anlıyor. İşçiliği biraz pahalı ama çok temiz işçiliği var. En ufak bir civatayı bile orjinal kullanır.

Toyota;

Yine Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde Tem Toyota Servis Suat Usta'yı tavsiye ederim. Toyotalardan çok iyi anlıyor. Motor rektefiyesi konusunda başarılı.

• Sultanbeyli oto sanayi kılıç otomotiv mesut usta , tavsiye ederim ağır bakımları ona yaptırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgvnc

Sultanbeyli oto sanayi kılıç otomotiv mesut usta , tavsiye ederim ağır bakımları ona yaptırdım
    clio dizel motoru yağ yakıyor yaptırıcam antepte önereceginiz bir usta varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinlik34000

clio dizel motoru yağ yakıyor yaptırıcam antepte önereceginiz bir usta varmı

Alıntıları Göster
    frenle ilgili sıkıntı yaşayan varsa kartal oto sanayii'de hikas fren var. ben 3 ay önce komple frenleri yaptırdım çok memnunum. orijinal veya yan sanayii satıyorlar tercihinize göre fiyatları da normal bence. işin ehli insanlar belli ben memnun kaldım..
  • Avrupa yakasi usta arayan arkadaşlar
    Karbüratör
    Enjeksiyon
    Elektironik
    Yakit sistemleri
    Lpg bakimi ve ayari (atiker)
    Her türlü araçlar icin yardimci olurum yerimiz sefakoyde
    Adres ve telefon numaralarimiz profilde mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: tamer_bjk

Avrupa yakasi usta arayan arkadaşlar
    Karbüratör
    Enjeksiyon
    Elektironik
    Yakit sistemleri
    Lpg bakimi ve ayari (atiker)
    Her türlü araçlar icin yardimci olurum yerimiz sefakoyde
    Adres ve telefon numaralarimiz profilde mevcut
    İstanbul anadolu yakasında opel (corsa) ağır bakımları için servis önerebilecek var mı?
  • bostancıda sadece opele bakan biryer var adı aklıma gelmedi.

asıl olay şudur zaten karışıkcı tamircilerde sıkıntı var bence. bir usta opelciyse opelcidir pejocuysa pejocudur. en önemli dikkat etmeniz gereken bu bence tercihlerde.

ben sizin yerinizde olsam kartalda ki herhangi bir opelciye giderim bostancının havasından suyundan pahali birazdaha.

kartal oto sanayide sadece opel işi yapanlara gidin.
  • Anadolu yakasında iyi bir renault özel servisı arıyorum. Trigger seti de değişecek. İşinin ehli olduğunu düşündüğünüz servisleri paylaşır mısınız?

• Malatya da iyi bir motor ustası lazım. Araba Chevrolet Lacetti 1.6 SX.

• Arkadaşlar son zamanlarda İstanbul Avrupa yakasında iyi bir vw ustasına giden var mı. Kendi ustam biraz sallamaya başladı o yüzden düzgün bir yer tavsiyesine ihtiyacım var. Yapılacak işlemler ise triger değişimi Egr valf değişimi ve ön takım kontrolü.

• quote:

Orijinalden alıntı: mufat

Arkadaşlar son zamanlarda İstanbul Avrupa yakasında iyi bir vw ustasına giden var mı. Kendi ustam biraz sallamaya başladı o yüzden düzgün bir yer tavsiyesine ihtiyacım var. Yapılacak işlemler ise triger değişimi Egr valf değişimi ve ön takım kontrolü.
    İşinin ehli adam gibi çalışan bir Japon Otomatik Vitescisi var mı tavsiye edebileceğiniz. Eskiden Göztepe Ada otomotive gidiyordum, 2 senedir. Burdan tavsiye edilmişti. Son 2 gidişimde memnun kalmadım. Viteste sorun var diyorum, bobin değiştiriyorlar. Sorun çözülmüyor haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighty

İşinin ehli adam gibi çalışan bir Japon Otomatik Vitescisi var mı tavsiye edebileceğiniz. Eskiden Göztepe Ada otomotive gidiyordum, 2 senedir. Burdan tavsiye edilmişti. Son 2 gidişimde memnun kalmadım. Viteste sorun var diyorum, bobin değiştiriyorlar. Sorun çözülmüyor haliyle.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ankarada şaşmazda radyatör termostat işlerinden anlayan iyi bir usta var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayri77

arkadaşlar ankarada şaşmazda radyatör termostat işlerinden anlayan iyi bir usta var mı?

Alıntıları Göster
    İstanbul Avrupa Yakasında Renault ustası arıyorum. Kimi önerirsiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

istanbul ümraniye civarı renault için usta tavsiyesi
    olan varmı

çakmak oto sanayide ibrahim usta var,renault araçları gayet iyi tanır,fiyat konusu ucuz değil normal şartlardadır,ama arkadaşın biri yönlendirdi derseniz cliosu olan diye en azından öneri üzerine geldiğiniz için bir miktar daha indirim yapabilir,işini temiz yapar dediğim gibi fiyat konusunda birşey diyemem.Clionun triger kayışını,devirdaim pompası takoz değiştirme toplam 150 tl işçilik aldı.sen yinede bir git sor olmazsa başka yere gidersin.çakmakta inşaat var sanayi yol üstünde sorsan gösterirler

Alıntıları Göster
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BURAYA KESİNLİKLE GİTMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANKARA İSKİTLER OTO SANAYİ ÇELİK OTO AYDIN MIDIR NE HALTTIR

bu iskitlerdeki celik otoya sakın gitmeyin aydın mıdır nedir ismi. dikkat ederseniz usta demiyorum tam bir üç kağıtcı.arabamın içine etti sanzımanını deldi sonrada ben yapmadım diye olmayan serefi üzerine colugu çoçugunun üzerine yeminler etti.üzerine bile alınmadı ben yandım siz yanmayın kesinlikle oraya gitmeyin....

FİYATLARIDA HİÇ MAKUL DEGİL

ALÇAK...

• quote:

Orijinalden alıntı: niko06

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BURAYA KESİNLİKLE GİTMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANKARA İSKİTLER OTO SANAYİ ÇELİK OTO AYDIN MIDIR NE HALTTIR

bu iskitlerdeki celik otoya sakın gitmeyin aydın mıdır nedir ismi. dikkat ederseniz usta demiyorum tam bir üç kağıtcı.arabamın içine etti sanzımanını deldi sonrada ben yapmadım diye olmayan serefi üzerine colugu çoçugunun üzerine yeminler etti.üzerine bile alınmadı ben yandım siz yanmayın kesinlikle oraya gitmeyin....

FİYATLARIDA HİÇ MAKUL DEGİL

ALÇAK...

Bilgi için teşekkürler.Bence arkadaşlar gidilmemesi gereken yerleride yazmalılar sebepleri ile birlikte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

istanbul ümraniye civarı renault için usta tavsiyesi
    olan varmı

çakmak oto sanayide ibrahim usta var,renault araçları gayet iyi tanır,fiyat konusu ucuz değil normal şartlardadır,ama arkadaşın biri yönlendirdi derseniz cliosu olan diye en azından öneri üzerine geldiğiniz için bir miktar daha indirim yapabilir,işini temiz yapar dediğim gibi fiyat konusunda birşey diyemem.Clionun triger kayışını,devirdaim pompası takoz değiştirme toplam 150 tl işçilik aldı.sen yinede bir git sor olmazsa başka yere gidersin.çakmakta inşaat var sanayi yol üstünde sorsan gösterirler

Alıntıları Göster
    Bostancı oto Sanayinde Kumral otomotiv herkese tavsiye ederim.. İşinin ehli ustaları vardır..

İstanbul volkswagen servisi
    İstanbul Audi Servisi

• Gaziantepte küsgette akcan oto tamire gidilir, işçilik ücretleri düşüktür, hatta bazen bu da bizden olsun derler, işiniz uzun sürse de hallederler..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.