Şimdi Ara

Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
23
Favori
83.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İstanbul Tuzla'dayım. Vw Golf arabam var ve hem yıllık bakım hem de arabada olan birkaç sorun için usta arıyorum. Yakın olan nereyi tavsiye edersiniz?
  • mehmetinho M kullanıcısına yanıt
    merhaba aracınız kaç model sıkıntılarınız nelerdir. elektronik mi motor mu gibi.

ben şahsen tuzla içmeler ve pendik sanayideki yerler şeffaf olamadıkları için sevmiyorum. anadolu yakasında en iyi tamirci ve ustalar kartal sanayi, ümraniye kadosan biraz pahalı da olsa bostancı sanayi.
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt
    Araba ekranındaki kırmızı direksiyon simgesi yanıyor ötüyor bazen. Direksiyonu da tam sağ veya sola çevirirken sanki sürtüyor gibi. Çok az da tamponda falan boyanacak parmak kadar yerler var.
  • mehmetinho M kullanıcısına yanıt
    hocam onu ihmal etmeyin. direksiyon yağı azalmış olabilir ya da arıza çıkarmaya yakın olabilir. dediğim gibi sizin için en iyi yer kartaldır. kartalda seçeneğiniz çoktur gerekirse bir iki yerden fiyat alın ona göre yaptırın derim.
  • Eskişehirde oto mesuttan uzak durun iyi niyetle soru sorarsınız ağızınıza yapıştırır sorunuzu soramazsınız adam gibi konusamazsınız benim işimi de görmedi yolda kaldım o arabaya bakcam buna bakcam diye diye işe odaklanmaz sanki siz taş onlar para veriyor. Sözünün eri de değildir ben bir hafta kavga dövüş iş yaptırdım. Sinirinizi yıpratmayın sakın ona uğrayıp.
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Çamlıca Ferah Mahallesi kavşağının orda Genç oto var mahalle arasında onada gidilmez adam silindir kapak contasını değişiyor üst kapağa sıvı conra sıkmıs kuruyup iki ay sonra yağ kaçak yapıyor yaptığı iş kötü tekrar yapıyor tekrar para istiyor birde diyor ki ben üst kapağı sökmedim eskiden yapılmıs conta kaçırmıs o sadece silindir kapak contasını değişmis üst kapağı sökmeden. Yalancı düzgün iş yapmayan bir adam yaptırdığımdan beri abaya adam gibi içim rahat binemiyorum. Götürüyorum o benden değil bu benden değil.
  • selamlar, Ankara için kaportacı tavsiyesi alabilir miyim?
  • Lüleburgaz-Babaeski-Çorlu ve çevresi için Lüleburgazda Mert Otomotivi öneririrm yeri eski sanayide Faruk Usta işinin ehli kendiside daha önce peugeot arınerde mekanikçiydi kendi yerini açtı özellikle avrupa arabaları götürebilirsiniz gönül rahatlığıyla
  • istanbul avrupa yakasında cevizlibağ bölgesinde baykan oto var.
    hem çok temiz iş yapıyorlar hemde güleryüzlüler. şimdiye kadar hiç üzmediler.
    cevizlibağda yeniyüzyıl üniversitesinin yolu üzerindeki teknik oto sanayi sitesindeler.
  • bu tamirci milleti iyice sahtekar olmuş.yağ değişimi
    sözde antifiriz değişimine 70 lira aldı.

sözde antifiriz değişti,hava tahliyesinden 2 litre boşaltıp 2 litre ilave etti.malzememde ziyan oldu bide utanmadan böyle yapıyoz diyo.
    eski antifirize 2 lt yeni ilave etmeye değişmi yaptım diyor.hatta arabaya zarar bile verebilir yüzde 90 antifiriz oldu

ümraniye Seçkin oto .sakın gitmeyin hatta o sanayinin önünden geçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 2 Ocak 2018; 10:33:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. ford c max sony 6000cd model teyp bozuldu hiç açılmıyor. Cihazı çıkarttım fakat anadolu yakasında güvenebileceğim bir elektronikçi bulamadım. Tavsiye edebileceğiniz teyp tamiri yapabilecek bir yer var mı ?
  • ankara'da kesinlikle gitmemeniz gereken doğanay falken-suat bakır petlas lastikçi var,kazım karabekir'de,inanılmaz özensiz ve mülteci çalıştırıyorlar,arabanın jant göbeğini kırıp çaktırmadan japon yapıştırıcısıyla yapıştırmaya çalışırken yakaladım,ayrıca sahibi de inanılmaz saygısız,kışlıkları taktırmaya gittim gitmez olaydım.

https://www.google.com.tr/maps/@39.9486709,32.8417458,3a,75y,68.01h,76.25t/data=!3m6!1e1!3m4!1sbyFY3MvjMTbYOW4Qa7bozA!2e0!7i13312!8i6656

• Merhaba. Kocaeli'de düzgün opel ustası var mı ?
  • ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. malesef sanayi çoğunlukla kalitesiz insanların elinde. tercih edilmiyor bu meslek grubu, böylece bu tür insanlar bile barınıp ekmek yiyebiliyor. Altın kural kesinlikle tavsiye almadan hiç bir dükkana girmemek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

Maslak ataturk oto sanayide MEVLÜT oto doşeme KESİNLİKLE FİYAT DAHİ sormanizi tavsiye etmem.

İscilik rezalet , bir is yaparken araca zarar vermekte ustune yok.

Full kelime , rezalet is ve iscilik.

Ozetle konuyu anlatayim tek basima gidip gosterdigim 4 koltuk icin(4kapiyida tek tek acip gosterdim) boyamaya 350tl diyip , araci biraktigimda oglen gelebilirsiniz dendi , oglen gittim on iki koltuk boyali. Ve okdr itinali suslu taklali kelimelerden sonra sadece 2 bant cekip maskeleme yapmis , bi gazete ser bari koltuklari sokmedin terbiyesiz herif. Dosemeleri boya tozu yapmis silcez abi diyor ... Sonra da Bana sadece on iki koltuga o fiyati vermis oldugunu soyledi.

Suratinda pis bir siritma ...

Allahtan belasini bulmasi , aldigi paranin ne hayrini nede bogazindan gecmemesini dilerim.

İs isten gectikten sonra sanai de AT HİRSİZİ dendidigini de ogrendim.

Saygilar.

zeybek1982 hocam kesinlikle tavsiye ve referans sart.

birde colugu cocugu var serefsizin yazik colugu cocuguna uzulurum.

ben birde maslak sanai de üresin oto var kesinlikle tavsiye ederim. yapabilecegini yaparim diyor yapamayacagina yapacak yere yonlendiriyor. oto motor mekanik isinde arabaya hoyrat davranmiyorlar.

maslakta sanai de esnaf usta dukkan arayan vicdanli bir yer.

• İzmir Opel Chevrolet Mekanik Canip Alkaya 2. Sanayi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2012 bmw 116i vardı izmirde Bornova da yiğit oto var ilgi güzeldi ancak yag ve flitrelerin değişimi birde buji değişimine 900 TL aldı. Hepsini boch takıyorum dedi arabaya taktıgı bujileri boch kutusunda getirip beru marka takmış ve kısa sürede o buji patlayarak ateşleme bobinimide bozdu bana daha fazla masraf cıkardı. Gitmeyin kardeşim böyle üç beş kurusun peşine düşen insanların mekanına

• 2012 bmw 116i var izmirde Bornova da yiğit oto var ilgi güzeldi ancak yag ve filitrelerin değişimi birde buji değişimine 900 TL aldı. Hepsini boch takıyorum dedi arabaya taktıgı bujileri boch kutusunda getirip beru marka takmış ve kısa sürede o buji patlayarak ateşleme bobinimide bozdu bana daha fazla masraf cıkardı. Gitmeyin kardeşim böyle üç beş kurusun peşine düşen insanların mekanına

• Arkadaşlar Konya'da çok acil kaliteli elektrikçi arıyorum. Araç Nissan Primera 2005

Çok dilim yandı bu konuda bir kaç elektrik sıkıntım da var önerebileceği ustası olan varsa Cuma gününe kadar gidip göstermem lazım, teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.