Şimdi Ara

USTA ROGUE LAR YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 2 eldede sword kullanan bir rogue um. Talentim 19-42-0 yani combat ım.
    Öncelikle DPS yapmak amaçlı 2 eldede sword olması ve combat talent olması iyi bir seçimmidir?
    Birde ben Attack Power üzerinemi gitsem yoksa Aglity üzerinemi? (Yani socket olarak itemlarıma Agi mi koyayım yoksa Attack Power mı)
    Bununla ilgili olarak birçok kişi ile görüştüm. Kimisi Agi Sub Talent için lazım sen AP ye git dedi, kimiside Agiye git sana crit lazım dedi. Kararsız kaldım çünkü söylenenlerin hepsinde doğruluk payı var.
    En mantıklı seçim ne olur acaba?

• pve için agility ve hit rating üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.
  • Pve yapacaksan sword daha iyi extra attack yüzünden bence.
    Agi ve hit rateye önem ver ap yüksek olur zaten. Bazı gemler bgdeki ap gemi hellfiredeki ap gemi onları takıp diğer gemleri agi/hit şeklinde yaparsın.
    Örneğin king gibi bufflar base statları arttırıyor.
  • talent seçimin doğru.. 19/42 combat sword ile iyi dps yaparsın ;)

hit senin için en önemli stat. ssc/tk yapan bir rogue isen en az 260 gibi bir hit oranı tutturman lazım ki ıskalama

socket olarak; 4hit 4agi favorimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 28 Kasım 2007; 17:15:25 >
  • hit agi
  • Hit rating > agility > ap

Pve için combat sword rogue isen senin normal (beyaz) vuruşlarının yaptığı total hasar herzaman önemlidir. Bu yüzden Hit rating minimum 220 tavsiye ederim. En kötü 200 altına düşmesin. Agility'de önemli tabiki. Agility = ap+crit+armor+dodge
  • PvE de hit ve agi kasarsan iyi olur BF heroic de ve black morass ta 2 adet trinket mevcut hit veren. Bunalrı al bence mutlaka Hourglassof unraveller ve icon of unyielding courage olması lazımdı..
  • hit +agility kas zaten ap kendiliğinden geliyor
    bende combat dagger oynuyorum dagger seçmemin sebebi speed için 1.70 double dagger kullanıyorum lvl64 rogue um iki lvl64'ü kesiyorum pve de heal içerek bi 3. yü de alabiliyorum.Ama yoruluyorum.bi de cookingten 15 dakikalığına stamina aldın mı fena olmuyo
  • bence en önemlisi agility çünkü hem crit hem ap hemde armor veriyor, ikinci sırada da hit gelir.
  • ^^ lvl 70'im 5 tane lvl 70 mobu kestiğim oluyor (consortium rep kasarken sıklıkla yapmışımdır). Ayrıca Shattrath'ın (aldor) yukarı kısmında bulunan ogrelerin orada gezinen lvl 72 elite mobu 2 kez solo kestim (pot kullandım ama). 2.si ispatlamak içindi. Fist spec tim ama şu an sworda döndüm. Dagger combat spec ten daha rahat olduğunu düşünüyorum. pve için sword-fist weapon <<<<
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.