Bildirim
Ustadlar Acil Yardım Sony STR-DA2400ES Recevier kurulum yardımmmm !
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar,
Üstadlardan değilim ama da2400es manuelinde, bütün speaker'larınız 8 ohm değilse, 4 ohm'yi seçin diyor. -
DOĞRU ÖYLE YAZMAKTA AMA HEMEN ALTIDA DA STEREO BAĞLAYAVAKSANIZ 8 OHM SEÇİN GİBİ BİRŞEY DE YAZMAMAKTA KAFAM KARIŞTI. -
Benim 6 ve 8 ohmluk speakerlarimi seri ve paralel baglayarak 9ohm yaptim, surroundlarimda 8 ohm.. Ben 8 e ayarladim, bir sorun yok.. Dogru mu sizce de? -
quote:
Orijinalden alıntı: cenkadam
Benim 6 ve 8 ohmluk speakerlarimi seri ve paralel baglayarak 9ohm yaptim, surroundlarimda 8 ohm.. Ben 8 e ayarladim, bir sorun yok.. Dogru mu sizce de?
Paralel bağlantı oldumu ohm değeri yarıya iner , ohm değeri sabit olmamakla beraber , paralel bağlantı ampli ye ciddi şekilde zorlamasına sebep olacak hatta çıkışlarının yanmasına sebep olacaktır...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X