Şimdi Ara

üstadlar ıkı ledden hangısı sizce acil destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.5 senelik samsung 40c653 modelı çocuk tarafından iç panelı darbe aldı ve çatladı sanırım çöpe gidiyor bir işe yararmı ?

sımıdled alacağım ıkı model arasında kaldımlutfen fıkır verın, bırısını 47ınc dıye tercıh etmek ıstıyorum dıgerını lg yenı modelı dıye

lg la42 640 s
    ile
    Panasonic TX-L47ET5E
    ıkısıde suanda 1800 tl lütfen eksı ve artıları ıle bılgı paylaşımında bulunuz benım ıcın en onemlısı yada en cok kullanacagım normal uydu yayını yanı sd oluyor normal televızyon ızleme sonrasında 3d ve smart geliyor, panadaen temel gozuken eksıklık harıcı uydu alıcısı yok, bu aslında belkıde bu avantaj mı bılemıyorum bıss key gırerek ntvspor felan ızlenırmı yanlsımı düşünüyorum.neyse sız fırkılerınızı soyleyın lutfen

• fantir F kullanıcısına yanıt
    SD yayın için Panasonic tartışmasız daha kaliteli görüntü sunar, ET5 için denilecek şey açıkcası abartı sanmayın ama Analog çatı anteniyle dahi sinyal kalitesi yüksek olan her kanalı keyifle izlersiniz !

Lg için aynı şeyleri söylemek zor kaldıki bahsettiğiniz seri giriş seviyesi bir cihazdır, illaki Lg diyorsanız 7 serilerinin altına inmeyin !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.